Diétázok még is hízok? Részletesen leírom megnézitek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem akarok mellé beszélni. Felszedtem 2 év alatt 20kg-ot, amit szeretnék leadni. Sok volt a kóla,csoki,chips,sütemény és mellette ettem is rendesen ha éhes voltam még este 10-kor is. 3hete elhatároztam nem mehet így tovább. Leálltam teljesen a nassolásról, rendszeresen eszek keveset és csak vizet iszok le is ment 4kg, de már 5napja nem hogy le nem megy a súlyom ma már majdnem 1kgvisszajött? Mitől van ez ugyanúgy betartom a diétát. Eljárok futni, biciklizni amikor tehetem. 2gyerekem van nehéz tőlük elmozdulni. Nagyon csalódott vagyok. Talán nem is tudok lefogyni? Köszi a segítséget.2013. máj. 13. 07:17
11/17 A kérdező kommentje:
Nem eszek sokat. A főzeléket kenyér nélkül eszem és kukorica keményítővel sűrítem. Régen reggelire 2-3szelet kenyeret megettem ahoz képest az az egy kifli szerintem nem sok. Talpon is kell lennem szóval koplalni meg nem akarok mert annak nem sok értelmét látom. Ha ennél kevesebbet ennék akkor már fénnyel táplálkoznék. De megpróbálok még kevesebb kalóriát bevinni.
2013. máj. 13. 12:40
12/17 anonim válasza:
Ne koplalj, de egy kifli pont arra jó hogy az energiaszintedet levigye, konkrétan zsírba. Ezért nem eszünk egy kifliket. Mert aktív embernek nem zsírraktárakra, hanem felhasználható energiára van szüksége.
Tehát zöldségek, húsok..! :)
13/17 anonim válasza:
igen, a kifli és a kukoricakeményítő az tömény szénhidrát. a szénhidrátok nem jók fogyáshoz
14/17 anonim válasza:
Én amikor (sikerrel) fogyókúráztam reggelente 2sz toast (csak a mennyiség kedvéért) tk kenyeret ettem sonkával. Ha valami kenyér félére vágysz reggelente akkor inkább teljes kiőrlésűt válassz, de jó a zabpehej is ha szereted
15/17 anonim válasza:
tk liszt ugyan olyan mint a fehér liszt, hiba lenne megkülönböztetni.
16/17 poiu válasza:
Nem vagy dilid, alapjában jól csinálod, de ez túl kevés és túl gyors. Kifli helyett nyugodtan egyél keménytojást reggelire, abban minden van, ami kell és jól csillapítja az éhséget.
Ne add föl, most (vagy soha:-) kell megfognod.
17/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ma 1kg-val kevesebbet mutatott a mérleg, nem adom föl! Köszi mindenkinek.
2013. máj. 14. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!