Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (részletesen lent)

Mit tegyek? (részletesen lent)

Figyelt kérdés

Elég jó az alakom, csak a hasam nagy :( rengeteg jó ruhám van (nyári) de ha felveszem, kilátszik,hogy elég nagy a csípőm v. tomporom :\ Nem szeretnék elkeseredni emiatt, de valaki tud ajánlani olyan fogyókúrát, ami gyógyszermentes? A GYÓGYSZER KI VAN ZÁRVA!

13/L

2012. jún. 14. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
milyen gyógyszerről beszélsz??? a csoda abban vagy, hogy nem vagy egy k**** lustaság!! milyen gyógyszer jézusooom.. 13 éves vagy.... és igen észrevettem, hogy te nem akarsz azt szedni, de hol élünk, hogy 13 évesen csak oylan diétákat olvasol amihez gyógyszer kell...
2012. jún. 14. 17:51
 2/4 anonim válasza:

13 évesen sortban és kinyúlt pólóban játszottunk a többiekkel az udvaron....

Pedig nem volt olyan rég .. most 30 vagyok.

Fogyókúra?? GYÓGYSZER? Ezek szerint ha te nem gyógyszerrel szeretnél fogyni biztos ismersz olyanokat akik igen.

Szerintem egy 13 éves ne akarjon 20nak kinézni. Mert 20 évesen már kiégett, elhasznált p.csának fogsz látszani.

Ha szerinted elég jó az alakod,

2012. jún. 14. 18:12
 3/4 anonim válasza:
sport, felülés. meglepő mi? a cosmopolitn újságírói ezért a nagyszerű tanácsért rengeteg pénzt kapnak, itt meg ingyen kapod. jó mi?
2012. jún. 14. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne fogyókúrázz. Vegyél fitnessvideókat, vagy tölts le Youtuberól és tornázz mondjuk ötször 1-1,5 órát hetente.
2012. jún. 14. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!