Diétázok még is hízok? Részletesen leírom megnézitek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem akarok mellé beszélni. Felszedtem 2 év alatt 20kg-ot, amit szeretnék leadni. Sok volt a kóla,csoki,chips,sütemény és mellette ettem is rendesen ha éhes voltam még este 10-kor is. 3hete elhatároztam nem mehet így tovább. Leálltam teljesen a nassolásról, rendszeresen eszek keveset és csak vizet iszok le is ment 4kg, de már 5napja nem hogy le nem megy a súlyom ma már majdnem 1kgvisszajött? Mitől van ez ugyanúgy betartom a diétát. Eljárok futni, biciklizni amikor tehetem. 2gyerekem van nehéz tőlük elmozdulni. Nagyon csalódott vagyok. Talán nem is tudok lefogyni? Köszi a segítséget.2013. máj. 13. 07:17
1/17 poiu válasza:
Ne add fel, nálam is így volt. 3 hét alatt 4 kg egy kicsit gyors. Max 1 kg/hét, de jobb fél kg/hetet megcélozni. Mi a diétád? A gyors szénhidrátot (keményítő) nagyen vissza kell fogni.
2/17 A kérdező kommentje:
Igazából akkor zabáltam amikor jól esett. Most 3hete 8-kor megeszek egy kiflit joghurttal vagy teszek bele sonkát és eszek hozzá paradicsomot uborkát aztán 11 körül eszek almát vagy vmi nyers zöldséget 1-2óra körül ebédelek jóval kisebb mennyiséget mint ezek előtt. Változtattam a főzésben is csak csirkehúst és halat csinálok köretnek saláta vagy párolt zöldség sokszor levest is eszek ami nem volt jellemző és főzelékeket is beiktatok. Na és délután már csak zöldség és gyümölcs amit eszek. Megiszok napi 3l vizet. Nem az volt a cél h.2hónap alatt lefoggyak hisz 2év kellett h.meghízzak. De olyan elszomorító h.odafigyelek magamra és akkor még visszajön ami lement? Nem értem. Az ok h.hirtelen beindult én is csodálkoztam h.4kg lement és nem is éheztem. De most ott tartok h.mindenről lemondtam és hízok?
2013. máj. 13. 07:56
3/17 anonim válasza:
ne add fel, normális ha pár kiló után stagnál a súlyod, lehet hogy 2hétig is. utána újra beindul. fel a fejjel, ezt vészeld túl és majd újra megindul! sok sikert!
4/17 anonim válasza:
a +1kilóra meg azt tudom mondani hogy ha épp most jönne meg a mensed a szervezet ilyenkor visszatartja a vizet úgy tudom ezek előtt a napok előtt többet mutat a mérleg. utolsó voltam
5/17 anonim válasza:
A testedtől hirtelen megvontad a ch-t, alkalmazkodni kell neki a megváltozott körülményekhez. Az alma nem a legjobb, csak éhesebb leszel tőle a sok savtól, ahelyett kéne találnod valami jobban, amiben kicsit kevesebb fruktóz van és nem leszel tőle éhesebb sem. Ne add fel, menni fog ez, csak adj magadnak időt.
6/17 anonim válasza:
Amit leírtál, nagyon kevésnek tűnik. És kellene normálisan vacsorázni is, lefekvés előtt kb 2 órával (az este 6 után nem eszek dolog marhaság, lehet enni utána is).
7/17 anonim válasza:
Akkor ott van a hiba: joghurt, sok gyümölcs, kifli.
Ezek fölöslegesek, a gyümölcs is tökéletes napi 1 (max 2) almának megfelelő mennyiségben, de fogyás alatt például hanyagolható is.
Futás helyett mindenkor: teljes testet átmozgató erősítés.
8/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, aranyosak vagytok. Sosem volt súlyproblémám még terhersség alatt is 2kg jött föl kevesebb voltam szülés után mint mikor terhes lettem. 175magas vagyok 68kg voltam most meg egy kész csődtömeg. Szombaton jött meg remélem pár nap múlva megindul ez a súly lefelé. Ami érdekes h.volt egy nadrág ami éppen rámjött 3hete de lépni alig bírtam benne leülni meg egyáltalán nem tudtam. Most ey a nadrág van rajtam. Kis motiváció kell. A hűtőre kiraktam a képet amin még csini voltam jó távol tartási végzésnek. Lehet h.dilisnek néztek de nem akarok kövér maradni.
2013. máj. 13. 08:36
9/17 anonim válasza:
nem vagy dilis :) én sem szeretnék kövér maradni. ügyes légy!
10/17 anonim válasza:
szerintem a kifli és a főzelék(a liszt miatt) a rossz. esetleg még így is sokat eszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!