Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyna lehet lapos a hasam?

Hogyna lehet lapos a hasam?

Figyelt kérdés
160cm 41 kilo és 12-13 éves vagyok. Nem a súlyommal van gondom nem nagyon szeretnék fogyózni mivel növekedésbe van a szervezetem ,de evés után mindi g felpuffad nagy lesz a hasam . Én beszeretném magamnak bíztosítani. Lapos has!! Hogyan tudnám elérné hogy ne menjen az egészségem rovására???? Köszönöm előre is!!
2013. máj. 11. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:

a puffadás természetes.

viszont a súlyod elég kevésnek tűnik :ss

2013. máj. 11. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Fogyózni eszedbe ne jusson ezzel a súllyal.

Tornázgass, de ez főleg genetika. Kerüld a puffasztó ételeket és mindennemű szénsavas italt.

2013. máj. 11. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
a paleó tök jó, egyik ismerősömnek mindig a búzalisztes meg cukros szaroktól puffad a hasa pl. Haspufadás nem természetes, paleóval ilyen nincs, nekem se pl.
2013. máj. 12. 02:27
 4/4 A kérdező kommentje:

1-es válaszóló

Sajnos tudom hogy mindenkinek felpuffad a hasa de nekem nagyon és nem jó az emésztésem :(

2-es válaszoló

Köszi nem nem fogyózok eszembe se jut mert volt amikor kevesebbet ettem mint kelett volna meg kihagytam a reggelit és fájt a fejem egész nap.

Mik a puffasztó ételek??? Az a baj hogy menzán eszem és ott 2 kajából lehet választani de mindegyik szerintem puffaszt vagy egészségtelen ...

3.válaszoló

De a paleoit az milyen????

2013. máj. 12. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!