Lapos hasat mivel érnék el?
Tisztában vagyok vele, hogy helyi fogyás nem létezik. De van akinek sikerült? Milyen diétát ajánlotok, hogy csak a hasamról menjen le a zsír, de másról nem (pl. mell)?
Köszönöm! :)
Köszönjük 1. válaszoló, varázslatossá tetted ezt a hetet.
Kérdező fogyáskor az egész testeden csökkennek a zsírpárnák, hogy milyen arányban: ez a testalkat.
2-es:de az is lehet,hogy a kerdezö egyebkent vekony vagy normal testalkatu,igy nem kell fogynia,mint ahogy irta is,nem is szeretne.Ez a legtöbb embernel igy van,hogy akarmilyen jo alakjuk van egyebkent,a hasukon van egy kis "zsir".Szerintem annak k*rvara nincs ertelme,hogy fogyokuraba kezdjen,mert akkor mindenhonnan lefogy,csak azert,hogy lapos hasa legyen.
Kedves kerdezö,eleg ha elkezdel sportolni,sulyzozni.Az izmok altal tonusosabb lesz az egesz tested,igy a hasad is.Persze ez nem egyik naprol a masikra erhetö el.Minimum nehany honap,ez függ attol is,hogy milyen a jelenlegi testalkatod.Az etkezesre is oda kell figyelni,de semmikeppen ne fogyj.Kiveve ha tenyleg köver vagy.
Egészséges táplálkozás (NEM FOGYÓKÚRA) mellett jó lesz a hasa.
Persze hogy amíg az inzulinszint erősen hullámzik (nyugati táplálkozás) addig lesz szervi és hasi zsírosodás, még ha egyébként nem is elhízott valaki. Ezen kell változtatni.
"Tisztában vagyok vele, hogy helyi fogyás nem létezik"
5 centivel arrébb:
"csak a hasamról menjen le a zsír, de másról nem"
WHHATTT THEE HELLLL FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!