Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lapos hasat mivel érnék el?

Lapos hasat mivel érnék el?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy helyi fogyás nem létezik. De van akinek sikerült? Milyen diétát ajánlotok, hogy csak a hasamról menjen le a zsír, de másról nem (pl. mell)?

Köszönöm! :)

2013. máj. 8. 08:57
 1/9 anonim válasza:
felülések
2013. máj. 8. 09:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Köszönjük 1. válaszoló, varázslatossá tetted ezt a hetet.

Kérdező fogyáskor az egész testeden csökkennek a zsírpárnák, hogy milyen arányban: ez a testalkat.

2013. máj. 8. 09:09
 3/9 anonim ***** válasza:

2-es:de az is lehet,hogy a kerdezö egyebkent vekony vagy normal testalkatu,igy nem kell fogynia,mint ahogy irta is,nem is szeretne.Ez a legtöbb embernel igy van,hogy akarmilyen jo alakjuk van egyebkent,a hasukon van egy kis "zsir".Szerintem annak k*rvara nincs ertelme,hogy fogyokuraba kezdjen,mert akkor mindenhonnan lefogy,csak azert,hogy lapos hasa legyen.

Kedves kerdezö,eleg ha elkezdel sportolni,sulyzozni.Az izmok altal tonusosabb lesz az egesz tested,igy a hasad is.Persze ez nem egyik naprol a masikra erhetö el.Minimum nehany honap,ez függ attol is,hogy milyen a jelenlegi testalkatod.Az etkezesre is oda kell figyelni,de semmikeppen ne fogyj.Kiveve ha tenyleg köver vagy.

2013. máj. 8. 09:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Genetika változással, ami ugye lehetetlen:)
2013. máj. 8. 10:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Igazad van, alapból nem vagyok kövér, csak a hasamra jött egy kis felesleg, azt szeretném valahogy levinni :)
2013. máj. 8. 11:10
 6/9 A kérdező kommentje:
utolsó előtti
2013. máj. 8. 11:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges táplálkozás (NEM FOGYÓKÚRA) mellett jó lesz a hasa.

Persze hogy amíg az inzulinszint erősen hullámzik (nyugati táplálkozás) addig lesz szervi és hasi zsírosodás, még ha egyébként nem is elhízott valaki. Ezen kell változtatni.

2013. máj. 8. 11:17
 8/9 anonim ***** válasza:

"Tisztában vagyok vele, hogy helyi fogyás nem létezik"

5 centivel arrébb:

"csak a hasamról menjen le a zsír, de másról nem"

WHHATTT THEE HELLLL FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU????????

[link]

2013. máj. 8. 15:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez igen.. most sikerült elrontani Wash napját.. Köszönjük.
2013. máj. 8. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!