Lapos, feszes hasat szeretnék. Mit tegyek?
A testzsír%-om 40% körül van, lány vagyok. Eddig nem éltem valami egészségesen, és nem is mozogtam, kb. 2-3 hete viszont belekezdtem végre a tornába.
Azonban van egy kis gond, mert ha
- Nem eszek 6 után - kiderül, hogy ilyenkor az izmokat bontja a szervezet
- Tornázom - A zsír nem bomlik, ugyanúgy megmarad
- Koplalok - A szervezet raktározni kezd a további koplalásra
Az első kettőt csinálom, a harmadikat ki sem próbáltam. Mit kellene tennem, hogy nyáron csinos legyek még bikiniben is?
1. eddz hasra!
2. Pucold le a zsírt megfelelően heti 3-4 45-60 perces aerob edzéssel és megfelelő étrenddel.
Mi a probléma?
1. hülyeség
2. hülyeség
3. hmm, na ja, ez igaz.
Most edzel, nem eszel cukrot, tejet, kenyeret, joghurtot, és fogysz, nem?
Nem kell videó az aerobhoz, nem kell nagy dologra gondolni. Egy olyan edzésforma, ami 110-130 között tartja a pulzusodat, kicsit meglihegősít, megizzaszt, de nem annyira, hogy kifulladva görnyedj, vagy ne tudj beszélni, mert ez már a kardió tartományú edzés. Lehetőleg tudd 45-60 percig megszakítatlanul végezni, egyenletesen. Az ilyen mindenféle ilyen olyan hiper-szuper táncos zenés fitnesz "égesd a zsírt" videók nagy része véleményem szerint felejtős, ez van.
De egy csomó dolog közül válogathatsz: futás, úszás, kerékpár, erőltetett séta, megfelelő súlyú kettlebell, ugrálókötél stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!