Feszes hasat szeretnék, így lehet? Tovább lent.
kelés után 1 órás edzés
lefekvés előtt is 1 órás edzés
és reggeli-ebéd-vacsora után félóra.
HA MINDEN NAP MEGCSINÁLOM,LEHET LAPOS HASAM?
ÉS HA IGEN,KB. MENNYI IDŐ ALATT???
Köszönöm a választ!:)
és ha nem eszem tele magam,és 6 után nem eszek az elég? vagy inkább kerüljem még a tésztás,kenyeres dolgokat is??
Köszönöm a választ!:)
Egyreszt a kaja az nagyon fontos.
Masreszt viszont erdekelne hogy az az edzes az milyen edzes, mert a zsirt nem lehet celzottan egetni. Tehat olyan nincsen hogy a hasamrol le szeretnem adni a zsirt. Nem lehet. A zsir kozvetlenul a borunk alatt van, es nem tapad sehova, foleg nem az izmokhoz. Tehat az hogy felulesekkel majd jol eltunteted a zsirt a hasadrol nem mukodik, miutan a neveben is benne van, "hasizom gyakorlat" nem pedig haszsir. Zsirt egetni aerob edzessel lehet, aminek a lenyege egyreszt a monotonitas, masreszt a 40perc - 1 ora koruli idotartam, harmadreszt pedig az hogy a pulzusszamunkat 130 korul tartsuk (ez akkor van meg ha a gyakorlatozas kozben tudsz folyamatos, osszefuggo mondatokkal beszelni, ha nem, akkor az mar cardio edzes ami masra valo), es ekkor a testunket egy ido utan megtanithatjuk arra hogy a zsirt hasznalja fel amikor energiara van szuksege. Igy a testedrol egeszeben el fog fogyni a zsir, nem csak a hasadrol.
Bovebben: [link]
Az meg hogy mikor, hat jo hulye kerdes, fogalmunk sincsen hogy most hogy nez ki a hasad, plusz termeszetesen egyenenkent valtozik hogy ki milyen gyorsan hasznal fel zsirt.
-fekvőtámaszban,( a karok vállszélességnél távolabb, mellkas felső részével egy vonalban, egyenes gerinctartás ) és úgy tartás 10x60mp
-Aztán törzsemelés (hanyatt, térd behajlítva, talp a talajon, kéz tarkón.
-Aztán 2x50 felülés 2x50 homorítás, 2x20 lebegő ülés 2x30 lábemelés oldal pozícióban .
#5: Szerencsére nem vagyunk cickányok, akiknek állandóan enniük kell. 14 óra igazán nem sok (mennyi szerinted a megfelelő? én nem is tudnám sokkal lejjebb vinni, mert nem fogok enni jóllakottan pl. éjjel 1-kor), teljesen irreálisnak tűnik számomra, hogy ettől a test elkezdjen izmot bontani, főleg, ha időnként edz az ember, amivel épp azt tudatosítja a testben, hogy az adott izmokra szüksége van. Persze nem vagyok szakértő.
Mindazonáltal a 6 utáni nem evést én is tévgondolatnak tartom, ha csak vakon követi valaki, miközben nem az passzol hozzá, mert később megéhezik és nem fekszik oly korán.
Nem vagy szakerto, ez abbol latszik hogy: az izom nem edzes kozben no, hanem pihenes kozben. Edzes kozben nem azt tudatositjuk az izmokban hogy szukseg van rajuk:D Az edzesnek az a lenyege hogy tapanyag-felvetelre stimulaljuk az izmokat. Edzes kozben kiurul az izmokbol a szenhidrat, az izomrostok pedig serulnek. Ezaltal, miutan a test arra szamit hogy holnap is lesz edzes, magasabb mennyisegu szenhidratot es feherjet vesz fel mint amennyire szuksege van, kvazi tartalekolva a kovetkezo edzesre. Igy no az izom.
Izomepitesnel 2-3 orankent idealis enni, zsiregetesnel 4-5 orankent. Az etel minosegen van a hangsuly. Ehesen nem szabad lefekudni aludni, mert mint mondtam akkor no az izom. Nem feltetlenul a diszkopicepszre gondolok, a testunk alakjat alapvetoen az izmok hatarozzak meg, meg ha nem is nagyok. Miutan alvas kozben legtobbunk nem kel fel enni, elalvas elott olyan kajakat kell fogyasztani amiben lassu felszivodasu tapanyagok vannak. reggel pedig mehet egy protein shake, zabpehely, tojas, tonhal, etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!