Van esetleg itt olyan anyuka, aki feszes izomzatú babával 8 hónapnál tovább járt Dévény tornára?
Nekem a fiam 7.5hós, és 6hetes korától járunk. Ő is feszes. Kisöcsi szintén az volt- de vele 6héttől jártunk, és kb 6hós korában egyik narpól a másikra beindult... előtte csak hanyatt feküdt.
barátnőm a lányával másfél éves koráig járt, bár ő gyenge izomzatú volt.
Szia, köszönöm a választ. Én kicsit kétségbe vagyok esve, annyira lassan haladunk. Már 2x járunk egy héten - 2 hónapja. 6 hónapos korában megfordult hasról hanyatt, de csak a jobb kezével tudja átnyomni magát, aztán hetekig nem csinálta. Utána megint, de nem sikerül minden nap, van amikor pedig nagyon sokszor csinálja. A másik oldalra nem megy, hanyatról meg csak oldalra...néha.Nem nyúl tárgyakért, csak ha a kezébe adom, azt kicsit fogja ás eldobja. Szem-kéz koordinációval nem volt problémátok? Jövő héten jön találkozunk egy gyógypedagógussal emiatt, nem néz mindig oda, ahonnan a zaj jön,vagy a tárgy van, a füle teljesen oké. Eleinte azt mondták a Dévény mindenre jó, mert hat az idegrendszerre is....lehet, hogy a feszes babáknál lassabban. Bár írod, hogy a kislány másfél évig járt, de ő inkább laza volt.
Én is azt várom, hogy egyik napról a másikra csoda történik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!