Tehetek még valamit azért, hogy ne lógjon a bőröm?
Két hónapja kezdtem el fogyókúrázni, akkor 109kg voltam, most 98kg vagyok. Az elején gyorsan ment a fogyás, de most már beállt a normál heti fél-1 kilóra. Eddig igazából a diéta miatt fogytam, mivel 109 kilósan már a tempósabb séta nehézséget okozott. De elkezdtem szobabiciklizni. Most napi egy órát szobabiciklizek, ennek és a fogyásnak hála nem fáradok ki egy hosszabb sétától sem. Futni még nem tudok, igazából azt sosem tudtam, mikor elkezdeném, egy-két perc után elkezd zakatolni a szívem és alig kapok levegőt (de ez már kiskoromban is így volt, akkor is túlsúlyos voltam). De most, hogy jobban bírok mozogni, tegnap elkezdtem az egyik Norbi DVD-re tornázni. Annak a 60%-át csináltam meg. Úgy terveztem, hogy ezt csinálnám heti 3 nap. Hétvégén meg elmennék úszni (ezt eddig is szerettem és bírtam volna, csak a hidegben nem akartam menni). Ott lehetőség van szaunázni is. Viszont "félek" ha mozgok, akkor heti egy kilónál többet fogok leadni és akkor az már megint túl gyors a bőrömnek. Viszont a mozgást meg ajánlják a bőrnek, most akkor kicsit összezavart :S Lassabban nem tudok fogyni, mert nem koplalok, hanem egészségesebben eszek, azóta kenyeret meg hasonlókat alig ettem (olyan kéthetente eszek meg egy szendvicset, de ez a max), tésztát kerülöm vagy nagyon kis mennyiségben eszek, a tejről meg sajtról (bár imádom mindkettőt) annyit, hogy minimálisra csökkentettem a fogyasztásukat, ugyan ez a helyzet az édességgel is. Helyette több zöldséget, gyümölcsöt és húst eszek. tehát ezen a téren nem tudok lelassulni.
Egyébként próbálok minden tanácsot megfogadni, amit olvastam pl. itt Gyakorin is. Vettem bőrfeszesítő krémet, azzal kenem a hasam és a karom napi 2-3X. kaptam ajándékba szauna és masszázsövet és azt is szoktam használni (bár magamtól nem vettem volna, mert nem nagyon hiszek a reklámjának, de ajándék volt, így gondoltam rontani nem ront a helyzeten. Napi 2-3 liter vizet iszok, vitamint is szoktam szedni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!