Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetek szerintetek?...

Mit tehetek szerintetek? (tobb lent)

Figyelt kérdés
egy ideje el kezdtem ugrokotelezni(volt rajtam egy kis sulyfelesleg)..ez mind lement mostmar nem erzem magam kovernek,de az ugrokotelezestol nagyon vastag lett a vadlim (nem hajas,hanem izmos)..ha magassarkut is veszek fel nagyon kidomborodik az izom es nagyon nem szeretem..tul fiusnak tartom ..mit tehetek ellene;nagyon zavar ha szoknyat veszek fel magassarkuval:(
2012. nov. 15. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Fogadd el a tested. Legközelebb a karod nem fog tetszeni, és majd meg akarsz szabadulni tőle..?

Fogyassz kevés szénhidrátot, akkor ürülnek a glikogén raktáraid, máris lesz valamennyi izomtérfogat csökkenés. Azért megnézném azt a brutális vádlit..

2012. nov. 16. 10:33
 2/4 A kérdező kommentje:
keresgeltem a googlen .. ezt a kepet kaptam ami a legjobban hasonlit ra [link]
2012. nov. 16. 19:38
 3/4 A kérdező kommentje:
[link] no meg ehhez hasonlit..
2012. nov. 17. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elfogadni magad így, biztos vagyok benne, hogy idővel megszereted. Szerintem nagyon szexi, ha így néz ki a vádlid.
2012. dec. 7. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!