Szénhidrát v zsír többlet bevitel során biztosabb a hízás?
Azaz igazság, hogy ezen mai napig vitatkoznak az orvosok.
Az viszont tény, hogy 1 gramm zsír az 9 kalória, míg 1 gramm szénhidrát 4. Persze ez még nem bizonyít semmit.
Mindenesetre erre a kérdésre senki nem ugyanazt a választ adja.
Amit a 2. válaszoló írt.
Én a zsír ellen szavazok.Nem láttam még elhízott ázsiait aki az átlagos ázsiai étrendet eszi (napi 4x egyszerű ch).Érdekes olvasmány a China Study, igazi epidemiológiai kutatás nem csak egy önjelölt blogger törekvései.Személyes tapasztalat szerint ha 80% ch az étrended nem fogsz tudni elhízni még napi 4ezer kalóriától sem.
A Rost elősegíti a jó emésztést.*
Tessék kijavítottam számodra.A túlzott zsírfogyasztás komoly szorulásokhoz vezet amik aztán bélrákot is okozhatnak.
Azért azt ne feledjük el, hogy a szumósok rizzsel növelnek tömeget, akkor hogy is van ez a China Study? Talán egy tanulmány, ami csak a rizsfogyasztást akarja propagálni?!
A testépítők is ha hízni akarnak, akkor ch-t nyomatnak.
A hízásért az inzulin a felelős, a magas mennyiségű ch bevitele hirtelen működésre készteti a hasnyálmirigyet, túlműködik és elárasztja a testet inzulinnal. Az inzulin hirtelen elkezdi vagy az izomba szállítani a cukrot, vagy ha oda nem kell, egyből zsírt csinál belőle. Mivel több inzulin került a vérbe, mint amennyi kellett volna, hirtelen leesik a vércukorszint, ezért újabb ch fogyasztás kell és ez így megy tovább az idők végezetéig, így válunk ch függővé.
Ha zsírt és fehérjét fogyasztasz többségben, a test magának szintetizál belőle pont annyi cukrot, amennyi kell, és annyi inzulint készít hozzá, amennyi kell, nincs túlműködés.
Ennyire egyszerű a folyamat.
A szumók a reggeli kihagyásával és húszabálással híznak, nagyon KEVÉS rizst és CHt esznek : [link]
Sokan azt hiszik kevés zsírt esznek, közben 40%ban abból áll az étrendjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!