Mit csináljak? Egy hónapom van rá hogy leadjak öt kilót.
Figyelt kérdés
Baj van. Muszáj mennem osztálykirándulásra ami június 7.-én lesz.Azért muszáj mennem mert ha nem megyek akkor az ofő. 4-est ad magatartásra 5-ös helyett. Van rajtam 5-7 kiló felesleg. Azt kéne leadnom. Ha még egyszer ekkora hassal megyek akkor a jövő tanévem is el lesz rontva.(az a baj hogy Balatonba is KELL majd úszni) Tavaly elmentem így és áprilisban hagyták abba a cikizésemet mikor apuék már bementek. :( Mit csináljak??2013. máj. 10. 21:04
1/8 A kérdező kommentje:
és 12 éves vagyok (6. osztályos)
2013. máj. 10. 21:04
2/8 Öhö válasza:
Próbálj meg egészségesebben enni és mozogj sokat. Naponta 30perc ugrókötelezés bőven elég lenne, de sajnos addigra nem hiszem, hogy le tudnál adni 7 kilót, max 2-3-at
3/8 anonim válasza:
Az van, hogy ugyanúgy cikizni fognak, bármit csinálsz. A dolgok nem úgy működnek, hogy leadsz pár kilót és hirtelen mindenki jófej lesz. Ignoráld őket.
4/8 anonim válasza:
Persze attól függetlenül a mozgás és egy ésszerű diéta (ha egyáltalán tényleg muszáj) nem árthat.
5/8 anonim válasza:
aki azt írta, hogy ugyanúgy cikizni fognak, annak igaza van
amúgy meg senki nem kötelezhet arra, hogy bemenj a Balatonba.
6/8 anonim válasza:
Minden nap, de szó szerint minden nap menj el futni legalább 20 percet egyhuzamban, megállás nélkül. Pl este, lefekvés előtt. Akár még több kiló is le fog így menni rólad és még csak diétáznod sem kell majd. Arra figyelj azonban oda, hogyha lehet, akkor füves részen fuss, mert a beton nem tesz jót a térdízületeknek. Ha van hozzá kitartásod, menni fog. Nekem bevált.
7/8 anonim válasza:
Hát én 4,5kgot fogytam heti 5óra edzéssel étrendem elég vacak volt,csoki kenyér meg tészta is szerepelt benne mégis tudtam fogyni ilyen korban még elég könnyen megy állíts össze egy fehérjedús étrendet..azért ne az én példám kövesd. Igen és szedd össze magad nem 5kg feleslegért cikiznek,hanem mert gyökerek. SZólj nekik vissza egyből abbahagyják és szerezz barátokat!
8/8 anonim válasza:
mozogj! mozogj! mozogj!
fuss,csinálj hasizom gyakorlatokat! minden legább 2-3 órát edz és hiába van izomlázad dolgozz rá... mezzőld a csokit gumicukrot...ehetsz,de ne keveset. menj reggel is futni,meg este is! sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!