SOS! 1 hónapom van, hogy eltüntessem a narancsbőrt és néhány kiló zsírt a combom/fenekemről. Mit tegyek?
16 éves vagyok, nagyon hajlamos (ezt örököltem) a narancsbőrre, és leginkább a comb/fenék hízásra..tehát mondanom sem kell, hogy a tél alatt rendesen elkanászodott ez a fertájam.
Ha valaki tapasztalt olvassa, kérem adjon tanácsot, ha kell minden napom erreszánom, de muszáj lesz minél gyorsabban cselekednem.
Tornázzak, vagy kenjem cellulit ellenes krémmel? Maszírozzam? SOS
Helyi zsírégetés még mindig nincs (vagyis van, de azt úgy hívják, hogy zsírleszívás), narancsbőröd meg azért van, mert zsíros vagy. Nagyon rossz duma, amikor a hízást (aminek köze van a narancsbőrhöz) rá fogják arra, hogy, sajnos ezt örököltem. Van olyan hogy valaki hajlamosabb a hízásra, de e mögött is többnyire a helytelen táplálkozás és a mozgás szegény életmód a felelős. Ez utóbbi be is igazolódott azzal, hogy krémekkel akarod kenegetni, illetve masszírozni az adott területet.
A megoldás még mindig pofon egyszerű:
Diéta + aerob mozgás!!!
Erre a kettőre szépen rá keresel, itt ezen az oldalon vagy a google segítségével és meg találod a fontos tudni valókat.
Kedves 1#.. Öröklött dolog, mert anyum is szép vékony, de közben narancsbőre van. Rajtam pláne látszik, mert kezem,hasam szinte már túl vékony, és a bordáim is úgy látszódnak, hogy ha csak azt néznénk azt lehetne hinni hogy valami etióp kisgyerek az.
És még annyit, hogy teljesen helyesen táplálkozom, hála édesanyámnak, aki megszállottja az egészségnek. De köszi a próbálkozást, meg a többiek értelmes válaszát:)
Utána nézek annak a krémnek!
A narancsbőr nem öröklődik, az marhaság...
Anyukád pedig hiába vékony, attól még lehet magas a testzsír%-a, a narancsbőr ugyanis emiatt van... 50kg-san is lehet valaki "zsíros"...
1 hónap alatt pedig nem fogod tudni semmivel sem eltüntetni ez felejtős, mert ehhez a bőr alól minden zsírréteget le kell dolgozni és nincs az a krém vagy tornagyakorlat, se diéta, ami ezt 1 hónap alatt megoldja...
komolyan miért állítotok biztosan valamit, ami nem úgy van? legalább akkor csak fogalmazzatok puhábban, ha hasra üttök:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!