SOS! 1 hónapom van, hogy eltüntessem a narancsbőrt és néhány kiló zsírt a combom/fenekemről. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, nagyon hajlamos (ezt örököltem) a narancsbőrre, és leginkább a comb/fenék hízásra..tehát mondanom sem kell, hogy a tél alatt rendesen elkanászodott ez a fertájam.
Ha valaki tapasztalt olvassa, kérem adjon tanácsot, ha kell minden napom erreszánom, de muszáj lesz minél gyorsabban cselekednem.
Tornázzak, vagy kenjem cellulit ellenes krémmel? Maszírozzam? SOS
2013. ápr. 26. 21:43
11/11 anonim válasza:
Szia! Remélem még nézed a kérdést! Én ugyan abban a helyzetben vagyok mint te akkor :D Eleg szar dolog ez. Le tudnád írni hogy mit csináltál, mivel kented, mennyi idő alatt ment le és hogy mennyire lehetett nálad látni? Nagyon megköszönném ha leírnád mindezt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!