Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan hizhatok meg?

Hogyan hizhatok meg?

Figyelt kérdés

majdnem 15 eves vagyok, 164 cm magas.. es 37 kg..:(

hogy hizzak meg?

2013. máj. 7. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyél egészséges, de kalóriában dús ételeket.
2013. máj. 7. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Bárcsak én lennék ilyen vékony :(
2013. máj. 7. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Második! Normális vagy?
2013. máj. 7. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Mit szoktál enni?
2013. máj. 10. 11:59
 5/8 A kérdező kommentje:

nagyon sokat eszek... nem is ertem, hogy hogyan nem hizok meg.. :\

kepes vagyok az ejszaka kozepen is felkelni enni

2013. máj. 10. 12:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Jó, de pontosan miket szoktál és hányszor? Ha nem írsz le mindent részletesen, nehéz bármilyen tanácsot adni. Lány vagy? Van valami egészségügyi problémád?
2013. máj. 10. 12:29
 7/8 A kérdező kommentje:

igen lany vagyok.. nincs semmi problema..

mindent eszek amit csak megkivanok.. legtobbszor ez valami husos etel szokott lenni..

sult krumpli, hamburgerek.. stb..

2013. máj. 10. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha biztos,h nincs semmi egészségügyi problémád, és nem tudsz hízni pedig sokat eszel, akkor valószínűleg ilyen alkat vagy. Én is nagyon nehezen hízó típus vagyok, de fel tudtam szedni 7-8 kg-t. Nagyon nem mindegy,h miket eszel. Oda kell figyelni arra,h mennyi fehérjét és szénhidrátot viszel a szervezetedbe. Fehérjében gazdag ételek: hús, tojás, sajt pl. Szénhidrátban gazdag: rizs, teljes kiőrlésű kenyér, zab stb. Csináld azt,h minden kajálásnál csirkehúst, 3-4 tojást vagy kb. 80 g sajtot eszel, hozzá pedig telj. kiőrlésű kenyeret vagy rizst. Persze, sajtot naponta 1x bőven elég enni, sok sajt nem egészséges, és gyümölcsöt, zöldséget is egyél. Én minden kajálásnál 100 g húst, sajtot vagy 4 tojást eszek kb. 130 g telj, kiőr. kenyérrel vagy 100 g risszel, mellé zöldséget. Naponta 3-4x szoktam enni. 55 kg is voltam, most 70 vagyok. Persze, nem azt mondom,h te is annyit egyél, mint én, nem is tudnál ennyit enni 37 kg-osan, a súlyodhoz kell igazítani a mennyiségeket.
2013. máj. 12. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!