Mennyit hízhatok így?
1 nap miatt semmi aggodalomra ne legyen okod! 9000 kalória = 1kg... Lehet, hogy a mérleg 1 kilóval többet mutat, de az nem azért van mert zsírként raktároztad hanem azért, mert az étel még benned van, gondolom tudod hogy értem! :)
Ne is emészd ezen magad, mert ha egész nap ez lesz benned akkor szét fogsz esni fejben és ennek az is lehet a következménye, hogy abbahagyod az egészet... Legalábbis nekem ez a saját tapasztalatom!
Én 40 kilótól szabadultam meg egy év alatt! :)
Üdv!
Köszi a lelkesítést, gratulálok a sikeredhez! :)
(Azért, hogy javítsak a helyzetemen edzettem ma 2 órát :D )
Köszi! :)
Ha edzettél akkor az az 1000 kalória biztos nem fog rád rakódni! De ez már a múlt, felejtsd el ezt a napot, nehogy az legyen, hogy holnap is eszedben lesz és "tegnap is csaltam ma miért ne tehetném meg?" Velem nagyon sokszor előfordult és kudarc lett a vége! 14 éves korom óta szerettem volna lefogyni, ez 19 évesen jött össze, pont ezek miatt! De csak összejött majdnem egy év kemény munkája révén! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!