Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 nap alatt hízhatok 2 kg-t?

2 nap alatt hízhatok 2 kg-t?

Figyelt kérdés

illetve ha hízni akarok akkor mit, mikor és mennyit egyek? úgy értem h reggel szénhidrátot este meg fehérjét v hogyan?

léci mind 2 kérdésre válaszoljatok. előre is köszi:)

2013. jan. 23. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
40%

Napi 1 kiló zsírt? Esélytelen.

Hízni akarsz? Igazából BÁRKIT kérdezz meg, a hízás menni szokott..

A sok szénhidráttól, tejtermékektől hízik az ember.

Az összkalóriába besegítenek a zsírok is, de a hízást konkrétan a szénhidrátok, tej okozza tehát a zsírokhoz kenyeret (cukrot) kell enned.

És miért akarsz hízni, amikor ez távolról sem egy optimális folyamat, azt inkább meg sem kérdezem :D

2013. jan. 23. 20:54
 2/4 anonim válasza:

ha hízni akarsz, 2 kilot nem fogsz. de a testsúlyod mehet fel akár 3-4 kilot is.

Én versenyek előtt, mikor be kell fogynom, 3 nappal verseny előtt 104 kiloról indulok, mérlegeléskor 100 vagyok, rá 3 órára 103-104 újra :)

Szóval a sok víz és egy nagy zabálás növeli a tömegedet rendesen.

Ha hízni akarsz, minden étkezésed tartalmazzon szénhidrátot is és fehérjét is. De ami igazi hízást, zsíros hízást okoz az a sok cukor és a telített zsírok. cukros üdítők, sütik, csoki (tejcsoki), és a zsíros magyar kaják.

2013. jan. 23. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Megnéznék egy embert, aki zsíros székelykáposztával (zsír, fehérje, minimális szénhidrát) bárhogyan is, de elhízik.

A telített zsír egyértelműen mítosz.

2013. jan. 23. 21:07
 4/4 poiu ***** válasza:
Szerencsére nem (ha nem nyeled le a libatömő tömlőt), de ne is akarj hízni. Erősödj, ha tömeget akarsz.
2013. jan. 23. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!