Mmennyit hízhatok a danabol avagy dianabol 100 tabis kúrája alatt? Edzéssel és edzés nélkül
A kérdésedből ítélve biztos nem neked találták ki az anabolikus szteroidokat. Jobban jársz ha összedobsz egy normális étrendet meg befizetsz a kondiba. Esetleg a konditeremben a személyi edző segíthet ebben. Egyébként meg olvasd el az alapismereteket:
Az én magasságom 203cm körül van, súlyom 120kg közelében van
+-1-2kg, huzamosabb ideig nem tudtam még edzeni különböző okok miatt, de én is nagyon nehezen fejlődök, tisztán naturálba nyomom. Csak egyet szeretnék elérni, hogy arányosan izmos legyek a magasságomhoz. Ami bizony nagyon nehéz!
Brutális mennyiségű tápanyagot kellene ahhoz bevinnem, hogy rendesen növekedjek, súlyom és alkatom miatt.
De vannak jó legális kiegészítők is, nem tudom, hallottatok e az ecdysterone-ról itt van egy részletes leírás róla, ha érdekel valakit: [link] de az jó kis tápkieg, "növényi szteroidnak" is hívják, hasonló hatást tulajdonítanak neki mint az anabolikus szteroidoknak.
Mellékhatások nélkül, viszont ára is van!
Volt szerencsém kipróbálni 2 éve, nyáron.
Szigorú étrend és edzés mellett, fehérjével kiegészítve,
sikerült felszednem nagy nehezen 2kg-ot, ami meg is maradt.
Mindenkinek jó edzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!