Ez elegendő hogy meglátszodjon az edzés hatása? Bővebben lent. Milyen otthoni edzéssel lehet növelni a mellizmomat?
Otthoni mellizom edzésre tárogatás és áthúzás kivitelezhető ha vannak súlyaid.
A sokszáz hasizom meg fekvőtámasz nem tudom mire jó, én edzek egy ideje, de nem tudnék lenyomni 200 fekvőt egyhúzóra...
ma 12:28
Megmondom mire jó:semmire.Saját súlyos gyakorlatoknál nincs progresszió.
A fekvőtámasz is jó igazán mellizomra ha nincs súlyzód vagy nem tudsz elmenni konditerembe
De Amit leírtál nem fok sztem sokat érni.
Ha feltétlenül otthon akarsz edzeni és feltétlenül fekvővel akarsz nyomulni, akkor csinálj egykaros fekvőt széles támasszal úgy, hogy kicsit kifordulsz csípőből. Valahogy így:
http://www.youtube.com/watch?v=Tmsx7F5EIl0&feature=related
Ha sima kétkaros fekvőt csinálsz, az az erőddel egy idő után semmit sem csinál, ahogy az izmokkal sem, csak a kitartásodat növeli. Viszont egykaros fekvőtámasz esetén a terhelés bővel elég arra, hogy növelje a mellizmod. Ha nem megy, hát küzdj, engedd le magad kevésbé, és fokozatosan menj lejjebb, amíg rendesen tudod csinálni.
Hajrá!
Én fekvőt és felülést meg futni is szoktam és a mell izomzatom sokkal nagyobb lett.
F/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!