Mennyi idő kell hogy meglátszódjon a napi 30 perc edzés?
napi 30 perc. :))
na jó, értelmesenis kb. 1-2hónap. főleg ha diétázol is közben. nekem ennyi volt.
NEEEEEEEEEEEEE
ne napi 30
40 perc után indul el a zsírból való égetés
azt ajánlom melegíts be (5 perc) utána egy óra gerinctorna és utána menj futni, edzőterembe, felülés, szobabicó, futópad
igyál sok folyadékot
az edzést pedig mindig zárd nyújtó, illetve lazító gyak.-kal!
sok sikert
uccsó vok
izomláz ? patikában vegyél rá krémet
emellett használj szauna, vagy masszázs övet
ha meg tudod fizetni menj el narancsbőr elleni masszázsra krémezd, tusold, radírozd a problémás területeket táplálkozz egészségesen továbbra is keveset többször elv!
illetve 1,5-2 l víz minimum
étkezések előtt kb fél liter zöld tea
lassan egyél, jól rágj, szedj vitamint
+kiegészítésnek ravlidot, szépségvitamint (bőr+köröm+haj)
HAJRÁ:D
Háát, valmit- valamiért:)
1. Nekem semmi gondom a 30 perccel, mivel NEM AKKOR ÉGETED A ZSÍRT MIKÖZBEN EDZEL!
Ezt jegyezd meg:)
Azzal csak megteremted rá a lehetőséget:)
2. Nem az időtartam a fontos, hanem az intenzitás!
Jó lesz kezdésnek a 30 perc, de abba adj bele mindent, nincs közben lusti, se tinglitanglizás:)
Azt nem írtad , hogy mit csinálsz ebben a 30 percben, ezt légyszi írd meg:)
3. Mindenképp tarts pihenőket is, ne csináld mindennap:)
Az izomláz előfordúlhat, ez van... bírd ki:)
Még annyit fűznék hozzá, hogy ne napi 30 perccel kezdj, hanem tartsd be a fokozatosságot!
Először elég lesz csak egy héten kétszer... és így tovább.
Nem kell sietni semmivel:)
Ha túl hajszolod magad, akkor nem fogsz tudni fejlődni, meg esélyed sem lesz arra, hogy folytasd mert oda fog veszni a kitartásod:)
Szerintem csinálj egy táblázatot, tervezd meg, hogy mikor és melyik napokon kell tornáznod, ha meg volt akkor tegyél pipát, ha nem akkor X-et:)
Az X-eket majd hétvégén pótolod:)
A lényeg, hogy betartható legyen.
Vagy menj el valahova mozogni, vedd meg a bérletet, mert akkor azt már tuti le fogod járni:)
Ezen kívűl pedig nagyon fontos az étkezés!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!