Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy buli alatt mennyit hízhatok?

Egy buli alatt mennyit hízhatok?

Figyelt kérdés

mert ugye az alkohol teli van kalóriával.

számoljunk mondjuk 10 sörrel.

2012. szept. 13. 23:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Átlagban 200 kcal 1 sör

200*10=2000kcal

2012. szept. 13. 23:50
 2/10 anonim ***** válasza:

Meg.

Főleg, ha reggel esel haza, napokig nem bírod kiheverni, és emiatt összezabálod magad.

2012. szept. 14. 08:19
 3/10 anonim ***** válasza:
"mondjuk 10 sör" - na fiam, te se ittál még annyit soha. Nem közben, hanem utána fogsz inkább. Én azt mondom nagyon max. 2 kg-ot, feltételezve hogy most normális a súlyod és sportolsz rendszeresen. De ez sem tartósan jön fel, 1 hét alatt le is megy ha normális kerékvágásban megy az életed tovább. Ahhoz hogy így hízzál, minden héten 1-2x meg kell ezt csinálnod és akkor fogod úgy 3 hónap után észrevenni.
2012. szept. 14. 09:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nos. 1 g zsír energiatartalma kb. 9 kcal. Ergó, ha 2000 kcal értékű bármit (például sört) elfogyasztasz, akkor biztosan nem fogsz közvetlenül emiatt 2000/9=222.222222... g-nál, tehát kb. 20 dkg-nál többet hízni (a plusz víz, meg ilyenek, az nem érdekes, nem a sok víztől lesz kövér valaki). Közvetlenül még ennél is kevesebbet hízol tőle, mert a szervezet hatásfoka nem 100%, valamennyi energiát elpocsékol zsírrá alakítás közben.

Viszont. Buli közben megy a kis ropi-kis csoki-kis ez, kis az, na, azt is hozzá kell ám adni. Továbbá másnap reggel esetleg bezabálsz. De így se nagyon lehet szerintem az 1 kg-ot elérni. Persze, másnap este többet fog mutatni a mérleg - de az csak a beleidben összegyűlt kaja, amit éppen emésztesz, nem maradandó zsírlerakódás.

A hízás ennél sokkal hosszabb távú folyamat, nem egy este fogsz +5 kg-ot felszedni.

2012. szept. 14. 09:17
 5/10 anonim ***** válasza:
nem tudom,ez a kérdés egy vicc-e,de kérdező,neked nagyon súlyos mentális problémáid lehetnek,ha egy buli előtt ilyesmin gondolkozol. szerinted annak a 10 sörnek lesz látható jele? nem. egyébként undorító,ha egy nő 10 sört megiszik...
2012. szept. 14. 09:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeptember 8-ai esküvő reggelén 62,5 kiló voltam,igaz ettem,vedeltem,de sokat táncoltam. Másnap este 68 voltam. Ma vagyok versenysúlyomnál,az 64 kiló.Bár én édes likőröket nyomattam egész este.
2012. szept. 14. 09:19
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Kedves utolsó,én ezt nem hiszem el,bocsesz!!!
2012. szept. 14. 09:32
 8/10 anonim ***** válasza:
A hízás súlygyarapodást jelent vagy csak zsírlerakódást?
2012. szept. 14. 11:15
 9/10 A kérdező kommentje:

fiú vagyok, és judo meccsem lesz 2 hét múlva, ami ugye súlycsoportos. 2,5 kilóval felette vagyok a súlynak + mondjuk a sör.

3 kilót bőven le adok 2 hét alatt.

2012. szept. 14. 15:06
 10/10 anonim válasza:
100%
Én ha éjszaka el mentem bulizni és ittam mondjuk enm sört hanem pezsgőt vagy valami rövidet és táncoltunk egész éjszaka (ugye este már nem ettem a buli közben)reggel haza estem és aludtam délutánig,el keltem ettem valamit és én mindíg vékonyabb voltam a bulizás után,legalábbis ugy éreztem meg ugy látszódott
2012. szept. 14. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!