Citrommmm kérdése:
Kalóriabázis.hu vélemény? (többi lennt)
Figyelt kérdés
szerintem nagyon jó oldal,szinte mindent kiszámol helyettem :) kiszámolja mennyi szénhidrátot zsírt és fehérjét ehetek még... az érdekelne,hogyha mondjuk beírom,hogy ettem egy bounty-t meg pizzás csiga,és nem lépi túl ezeket a határokat,akkor az még belefér?:)2013. máj. 6. 20:55
1/6 A kérdező kommentje:
pluszba kiszámolja,hogy mennyi kalóriát égetek alapjáraton...és ha ezt sem lépem túl ?! bocsánat,csak kezdő vagyok még és jól akarom használni :))
2013. máj. 6. 20:56
2/6 anonim válasza:
én már lassan 1 éve használom s hagyom magam mögött a 20 elvesztett kilómat,nagyon jó oldal,csak elöszőr ki kell tapasztalni a tested műkődését,s okosan kell csinálni(fórumba kérdezz nyugodtan) :)
3/6 anonim válasza:
Én ezzel az oldallal eddig 5 kg-ot fogytam. Én leginkább a kalóriákat figyelem, hogy ne lépjen túl, de a többire is odafigyelek. Nekem heti 1 kg fogyás van beállítva és ez alapján számolom...És ha beírod mondjuk a bounty-t és nem lépi túl akkor belefér, de azt sem mindegy, hogy mit eszel..Kétféle mód van: 1. van aki mondjuk hamburgert eszik, chipszet, zsíros kenyeret és nem lépi túl, 2. van aki halat eszik, almát, tojást és ő sem lépi túl, akkor nagyobb a valószínűsége hogy a 2. fog többet/jobban fogyni, mivel egészségesebben étkezett..Azért remélem valamit tudtam segíteni. :) Írj ha esetleg kell még vmi segítség.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :))aranyosak vagytok :) további jó fogyást ;D
2013. máj. 6. 21:23
5/6 anonim válasza:
láttam sikerült odatalálni,használd egészséggel s fórumba fordulj nyugodtan segítségért! :)
6/6 anonim válasza:
Nagyon-nagyon jó oldal!!! Én kb. 2 hete használom. Előtte (mint kiderült) nagyon keveset ettem. Hát mióta használom az oldalt, sokkal többet eszem, sosem vagyok éhes éééés....fogytam is! :D Zsírból.
Engem arra is ösztönöz, hogy gyakrabban mozogjak!
Ráadásul még anyám is teljesen rákattant, úgyhogy már nem cseszeget, h miért nem eszek pl. párizsit meg pogácsát :D Ő is figyel, hogy "Úúú ez vajon nem túl zsíros vacsorára?" :D
Én egyébként úgy állítottam be (jobbra van külön fül), hogy kevesebb a szénhidrát százalék és több a zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!