Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez milyen vacsira? (lennt)

Anonimus0820 kérdése:

Ez milyen vacsira? (lennt)

Figyelt kérdés

Fogyókúrázom.

Eddig vacsira bolti gyümölcs joghurtot ettem+vágtam bele 1 almát és narancsot...

Aztán tudomásomra jutott hogy a gyümölcs amiben elég sok a cukor + még a cukros bolti gyümölcs joghurt nem éppen jó vacsira.

Ezért erre váltottam:125g túró+1kk fahéj+1 alma(pici!!!!)

Javítottam ezzel a fogyókúrán?

Szeretném még kérdezni tőletek hogy jól-e ettem ma a nap folyamán.

Suliban ebédelek így az ebédemen nem nagyon tudok válogatni.

Max ha pl van valamilyen husi rizzsel/krumplival és savanyúsággal akkor csak a husit eszem savanyúsággal,köretet nem.De a sulis kaján még nem hízott el senki,mindent kispórolnak belőle mindenből keveset raknak bele...stb.

Suliban ettem 1 nagyobbacska almát.

Suliban ebédeltem:zöldség levest kb 2 dl.És krumpli főzeléket pörkölttel(kevéssel!!!)

5-6 felé ettem egy sult halat kb 200g és egy főtt tojást

És most vacsira megy a túró fahéjjal+egy kis almával.

SZERINTETEK?

2013. márc. 12. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem ez jó :) sok sikert és kitartást :)
2013. márc. 12. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó, de nem reggelizel?
2013. márc. 12. 19:54
 3/8 anonim válasza:

Szerintem sem rossz bár jobb lenne ha előbb vacsoráznál.

Napi 5x-i étkezés lenne a legjobb, tudod, sokszor kicsit :)

Reggelire valami jó szénhidrátot (pl. zabpehely, tk. kenyér) ha kenyeret eszel sonka zöldség. Jó alternatíva a zabkása is, nagy a rosttartalma és energiát ad, ezért jó reggelire. A gyümölcsöt is inkább reggel kellene enni a szénhidrát miatt, maradhat tízóraira ha nem vagy éhes, én tuti éhenhalnék ha csak egy almát ennék. (Nekem a tízóraim ált. úgy néz ki, hogy abonett, csirkemellsonka, zöldség.)

És a délutánt úgy kellene megoldanod hogy ilyen későn már ne nagyon egyél, szóval 4 körül uzsonna és 6 körül a vacsora. Azok a kaják rendben vannak amiket írtál.

Sok sikert! :)

2013. márc. 12. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz, rengeteg embernél jobban táplálkozol, akármi is legyen igaz a különböző véleményekből (ugyebár én nem tudom megmondani a tutit, hogy pontosan mi egészséges és mi nem, sok étel vita tárgya) :) Én elégedett lennék.

Ami a vacsora időpontját illeti (amiről igazából nem is tudjuk, megtörtént-e a kérdés feltevésekor), ha Te már nem éhezel meg a holnapi első rendes étkezésedig, s nem is azonnal bújsz ágyba utána, az szerintem teljesen jó.

Eléggé fura dolog elvárni, hogy mindenki korán vacsorázzon, én semmiképp nem éheznék, csak mert késői típus vagyok. Éjfél után azért már nem szeretek enni, 10-11-kor tartom ideálisnak a (fehérje + zöldség) vacsorát magam számára.

Viszont az is OK, ha valaki 5-kor eszik utoljára, mert neki így jó. Csak ne erőltessük rá másokra a saját elképzeléseinket, ha szakértőnek sem kell lenni hozzá, hogy lássuk, nem működhet mindenkinél ugyanúgy.

2013. márc. 12. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Akarom mondani több zöldséget kéne enned. De attól még nem rossz nap, csak remélem, máskor zöldségek is vannak a napodban, nyersen is.
2013. márc. 12. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem rossz de remélem a túró azért sovány és nem félzsíros, mert elég nagy a 2közt a különbség.
2013. márc. 12. 21:37
 7/8 A kérdező kommentje:

Sosem reggeliztem,és most sem teszem.

Régebben volt hogy még nem suliban ettem,és suliba sem ettem semmit tehát 2-ig semmit nem ettem és semmi bajom sem volt.Nem haltam éhen.Még annyira éhes sem voltam.Talán azért mert megszoktam h nem reggelizek soha.

Elég későn alvós típús vagyok.11-12 fele alszok el,így nem szeretnék 6-kor enni utoljára.Meg engedem maganak 9-kor méghozzá tv-előtt ülve(Jóban Rosszban) csoki és chips kenyér tészta...stb helyett a túrót.Mert 3 hete még ezeket ettem ESTE.De köszönöm a válaszokat.:)Ja zöldség...Nem sokat eszek mivel hogy nem nagyon vagyok oda érte...De hétvégén párolog magamnak husit és ezt eszem zöldségkörettel(fagyasztott) füszerezve..stb

2013. márc. 12. 21:38
 8/8 A kérdező kommentje:
igen a túró zsírszegény
2013. márc. 12. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!