Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyorsan, most mit egyek...

Gyorsan, most mit egyek vacsira? A két variáció lennt.

Figyelt kérdés

1. ezt kívánom jobban : hot dog: kis pur-pur bagett 130kcal, egy fél light linessa virsli 60kcal,kicsi kecsap és mustár(kb 30kcal). össz 220kcal

De ebben ugye ott a ch,az nagy baj lenne?

2. 180g sovány túró,elkeverve egy tojásfehérjével 148kcal. 90g csirkemell mártogatva egy kis mustárba és kethupba 129 kcal.

még van 300-400 szabad kcalom,melyik legyen? Mivel egyis variáció sem haladja meg a 400kcalt még nyomok mellé egy kis csirkemellsonkát.

2011. aug. 28. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
az első, ha azt jobban kivánod
2011. aug. 28. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Természetesen, amelyiket jobban kívánod. De ha van még szabad kcal-od, ehetsz még egy almát is/egy pohár tejet stb...
2011. aug. 28. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első,én is azt vacsiztam!
2011. aug. 28. 19:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Na a vége a hot dog lett:) plusz még 150g túró mert holnapra már megromlana,de így is kijövök. Nyamm:)
2011. aug. 28. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Így utólag is gondoltam írok, ha nem baj :)) Szóval szerintem néha nyugodtan edd azt amit kívánsz, ne vonj meg magadtól mindent, mert sokszor ezzel rontják el az emberek. Drasztikusan megvonják maguktól a finom ételeket és aztán persze, hogy ha oda jutnak felzabálják a fél hűtőt. xD Szóval arany középút, szerintem jól csináltad! ;))
2011. aug. 29. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!