Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » KalóriaBázis-Mi a véleményetek...

KalóriaBázis-Mi a véleményetek az oldalról?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 28. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Én használom, segít kontrollálni, hogy mit és mennyit eszem - iránymutatásnak jó.

Azonban fenntartásokkal kell fogadni, amit ír, mert szerintem néhol igencsak pontatlan.

2013. ápr. 28. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó. És nem értem, mit ír az oldal, mikor csak kalkulátora, meg étkezési naplója, és grafikonja van az oldalnak. A fórumba pedig nem az oldal, hanem az emberek írogatnak. Na, ott tényleg van, akinek nem igazán kell elhinni mindent, vagy nem úgy kell csinálni, mint ahogyan írja.
2013. ápr. 28. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó 40kg tól szabadultam meg vele. A grafikon a fogyásról elég pontos legalább is jól mutatja hogy kb menyit fogysz, nálam 2-3 kg-mal le volt maradva.. de jól mutatta hogy mennek le a kilók szépen.

A mit csináltam ma részt nem igazán használom.

A aktivitáshoz meg ülőéletmódot állítottam be, hogy nagyjából jó legyen. Tanuló vagyok amúgy.

2013. ápr. 28. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:
A programjait nem ismerem, a tápanyagtáblázata egész jó, amúgy meg pár gramm eltérés lehet oldalanként, azokon nem kell fennakadni.
2013. ápr. 28. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!