KalóriaBázis-Mi a véleményetek az oldalról?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 11:40
1/4 anonim válasza:
Én használom, segít kontrollálni, hogy mit és mennyit eszem - iránymutatásnak jó.
Azonban fenntartásokkal kell fogadni, amit ír, mert szerintem néhol igencsak pontatlan.
2/4 anonim válasza:
Szerintem tök jó. És nem értem, mit ír az oldal, mikor csak kalkulátora, meg étkezési naplója, és grafikonja van az oldalnak. A fórumba pedig nem az oldal, hanem az emberek írogatnak. Na, ott tényleg van, akinek nem igazán kell elhinni mindent, vagy nem úgy kell csinálni, mint ahogyan írja.
3/4 anonim válasza:
Jó 40kg tól szabadultam meg vele. A grafikon a fogyásról elég pontos legalább is jól mutatja hogy kb menyit fogysz, nálam 2-3 kg-mal le volt maradva.. de jól mutatta hogy mennek le a kilók szépen.
A mit csináltam ma részt nem igazán használom.
A aktivitáshoz meg ülőéletmódot állítottam be, hogy nagyjából jó legyen. Tanuló vagyok amúgy.
4/4 anonim válasza:
A programjait nem ismerem, a tápanyagtáblázata egész jó, amúgy meg pár gramm eltérés lehet oldalanként, azokon nem kell fennakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!