Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen kaját vihetnék suliba?

Milyen kaját vihetnék suliba?

Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni.. nem vagyok kövér, csak zavaró az a pár kg felesleg. Már átálltam egy pár dologra nagyjából, lényegesen kevesebbet eszek, de többször egy nap. Már csak pár tippet írhatnátok, hogy pl suliba mit vihetnék kaját? Meg gondolom nassolni nem lehet semmit sem. Jah és a korpás kex az jöhet?
2009. szept. 28. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
vigyál szendvicset, barna kenyér maci sajt, sonka, paradicsom paprika, ezeket nyugodtan tehetsz bele :)) meg vigyél egy natur turo rudit vagy egy almát :)
2009. szept. 28. 19:42
 2/4 anonim válasza:
A korpás keksz szerintem mehet. Nekem van egy nagy kedvencem, ami nagyon jó, ha fogyni akarsz: reszelj le 2 almát és keverj hozzá 3kanál zabpelyhet. Isteni finom, tele van rosttal (ami segíti az emésztést), és egy pici műanyag dobozkába könnyen elviheted
2009. szept. 28. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
A korpás keksz abszolút jó, én is mindig viszek magammal, mellé valami gyümölcsöt feldarabolva kis dobozkában. :)
2009. szept. 28. 21:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2009. szept. 29. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!