Mit vihetnék suliba tízóraira, ami nem gyümölcs?
Figyelt kérdés
A gyümölcstől borzalmasan megéhezem,szóval ez nálam kilőve.
Mivel lehetne diétásabbá tenni a szendvicseimet?
Mik vannak még amik kevés kalóriát tartalmaznak,de laktatóak?
Előre is köszi a válaszokat!
15/L
2009. okt. 9. 17:16
1/6 anonim válasza:
ne kenyeret hanem Abonettet,puffasztott búzát stb.. vigyél,azt csináld meg szendvicsként.kevés is eltelít..
2/6 anonim válasza:
Szia! Hát most én is diétán vagyok de ez elég kemény!!:S Nah amikor én szenyát vittem akkor magvas,teljes kiőrlésűt vékonyan vajjal,uborkával paradicsommal és valami vékony sonkával.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,még írhat aki akar:)
2009. okt. 9. 17:41
5/6 anonim válasza:
én suliba legtöbbször korpás kekszet viszek, a reggel frissen csavart narancslevemmel
de néha ha szendvicset kívánok akk hasonló az előttem szólóhoz: vékony szelet barnakenyér,salátalevél, sonka, és uborka.
6/6 anonim válasza:
A legtöbb gyümölcs laktató.A fogyasztási sorrend nem mindegy.Ha valakinek sok a sava,az almától,kivitől, narancstól még éhesebb lesz.Ha fél banánnal kezdesz és közben almát is eszel,majd a másik fél banánt megeszed,és egy kis szőlővel fejezed be,még a tanórákon is jobban teljesítesz.A friss gyümölcs energia,a puffasztott rizs és társai ballaszt,nem táplálék a szervezetnek.Ha mégsem akarsz gyümölcsöt,csinálj felvágottból és sajtból kis tekercseket,csinálj salátákat,de mindenképpen egyél olyan ételeket,amik friss,napon érett alapanyagból készülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!