Mit vihetnék suliba tízórainak, ami nem hízlal annyira?
Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 17:37
1/8 anonim válasza:
lehet kapni ilyen kis műanyag konténereket, abban simán tudsz vinni összevágott gyümölcsöt, zöldséget, salátát ilyesmit. Vagy vihetsz joghurtot, annyi idő alatt nem romlik meg (én is szoktam) puffsztott rizs is jó
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Puffasztott rízs pl szendvics helyett?
2011. okt. 6. 17:43
3/8 anonim válasza:
hús + zöldség
előző este viszont el kell készíteni, vagy reggel, ha nem kell korán indulnod.
4/8 anonim válasza:
Rozskifli + joghurt, gyümölcsök, puffasztott rizs, abonett, teljes kiörlésű kenyérből szendvics sok zöldséggel.
Most ennyi jut eszembe, ha van még valami, akkor írok.
6/8 anonim válasza:
hát szerintem azért ezek az abonettek, pufasztott rizsek nem laktatnak. Suliban meg azért kell a kalória hiába fogyózik az ember. Legalábbis ha én ilyeneket vittem alig bírtam figyelni, mert éhes voltam.
Szerintem vigyél teljes kiőrlésű kiflit, zsemlét jó gazdagon zöldséggel, sonkával:)
7/8 anonim válasza:
Reggelire egyél banánt, aszalt gyümölcsöket és húst vagy tojást. Vigyél magaddal szintén banánt és/vagy sütőtököt meg szintén valamilyen húst.
8/8 anonim válasza:
Délelőtt még ehetsz rendes szendvicset, persze jobb a rozsos, teljes kiőrlésű, stb, jól megpakolva zöldségekkel a húsféleség mellé, plusz a répakarikákat jól lehet rágcsálni, mint a chipset :))) Délután6este már ne egyél kenyérfélét, de suliban még kell. Ha csokit kívánsz, inkább vegyél sok százalékos fekete csokit (magas kakaótartalommal) azt oszt be -pl. 1 tábla 1 hétre. Ilyen kis trükkökkel is segítesz magadon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!