így is jó még tízórainak?
nem tudom honnan jutott eszembe, de a túró-natur joghurt keverékembe tettem egy marék sótlan mogyorót, és nagyon finom volt. Ez már így túl nagy kalória bomba egy tízórainak, vagy még belefér? És este ezt már nem ehetném? (kenyér helyett)
Másik kérdésem, hogy a szeder és a málna jó nassolni való fogyókúra idején, vagy azok is kerülendők, mint pl a banán?
Szerintem, ha sovány túróról, és zsírszegény joghurtról van szó, akkor nem olyan vészesen sok kalória. Attól, hogy fogyózol, enni még kell. Ebben van fehérje, és az összes fogyókúrában engedett néha egy-egy marék mogyoró/mandula/dió vagy valami hasonló.
A szeder és a málna pedig jó nassolni valónak. Sőt, még az áfonya, és az eper is szuperek.
szerintem is nagyon jó
szeder, málna is mehet a túróba-joghurtba
a mogyorót egy héten 1-2 csak, próbálgasd még a napraforgómagot, szezámmagot, diót, mandulát ezek is finomak de heti1-2szer
többi nap inkább gyümölcsöt keverj bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!