Mit lehet suliba vinni tízórainak amiben nincs kenyér és laktat?
natur joghurt, bele karikázhatsz banánt, mandarint, cukor nélküli műzlit szórhatsz bele, ha kicsit édesíteni szeretnéd akkor kevés méz vagy édesítő szer
én általában heti 3Xmegpróbálok ezt vinni, ha nem akkor veszed pár darab gyümölcsöt meg 1 győri édest(tudom abban is van cukor)de 1 reggelinyi győritől nem hízik az ember. továbbá: teljes kiörlésű kenyér, vagy magvas zsemle(1X1héten az is jó)pulyka v csirkemell sonkával, paradicsommal, paprikával..szóval ilyesmik, remélem segítettem, de szerintem legjobb a joghurtos reggeli, amit elsőre írtam
Jó látni, hogy kerülöd a szénhidrátokat!
Sima kenyér helyett használj barna kenyeret mert magas a rost tartalma és sokkal kevesebb szénhidrát van benne!
külömbözö zöldségeket.pl répa,uborka,retek,paprika stb mellé füszeres túró (snidlingel stb izesitett)
Nekem a kislányom mondta,hogy náluk sokan esznek ilyeneket az iskolába,elöször idegenkedtem az ötlet-töl,de érdemes kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!