Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit vigyek a suliba tízórainak?

Mit vigyek a suliba tízórainak?

Figyelt kérdés

Általában 7 órám van, és nagyon lefáradok és megéhezek. :S Eddig puffasztott rizst vittem, de azzal épphogy kihúztam egy órát, és már az óra felénél csak arra gondoltam, hogy mikor csengetnek ki, mert éhen halok, szóval figyelni se tudtam. Próbáltam egyszerre sokat enni belőle, meg sokat inni hozzá, de egyszerűen olyan íztelen, hogy két darabnál többet nem tudok leerőszakolni.

Várom az ötleteket, csak a diéta miatt kenyeret nem igazán szeretnék enni. Köszi

2010. szept. 18. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Reggelizni szoktál? Reggelire valami szendvics kellene, ha meg tudod oldani, akkor valamilyen teljeskiörlésű zsemléből, legyen benne fehérje, tehát pl. csirkesonka és zöldségek. Tízóraira pedig egyél két gyümölcsöt (akár el is oszthatod, egyik szünetben egy, másikban a másik), ezzel ebédig ki fogod húzni :).
2010. szept. 18. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
vigyél lezárható kis dobozban gyümölcssalit vagy vegyél joghurtot. De igazából azzal sem fogsz jól lakni. Ha rám hallgatsz, nem a reggeliben spórolod meg a kalóriát, hanem az ebédben és a vacsorában. Ha nem viszel be elég kalóriát, éhes leszel és nem fogsz tudni figyelni, és ciki ha órán hangosan korog a gyomrod. Nyugodtan egyél korán reggel egy szendvicset, aztán még délelőtt egy kis gyümölcs vagy joghurt. Az legalább finom. A hungarocell szelet meg nem:)
2010. szept. 18. 21:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszöntem! :)
2010. szept. 19. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Én teljes kiörlésű bagetát szokok teli van magokkal, közé sonkát, paprika, paradicsom. HMMM de ha van időd reggel, vagy ha anyud készíti a tízórait akkor mondd meg neki hogy rántson ki hozzá halat( azt a fajtát amiben nincs csont.) Én hal fűszerkeverékkel szokom. És Isteni! Felül múlja a sonkákat is :)

Ezenkívül joghurtot is vihetsz, gyümölcs, sajtok. Sok lehetőség van.

2010. szept. 21. 19:05
 5/5 anonim válasza:
Elég sok cikk van erről a neten. Legyen benne gabona, valami hús (felvágott), gyümölcs, zöldség, édesség. Nálunk ez úgy néz ki, hogy a gyerekemnek csinálok egy általában paprikás, szalámis zsömlét, kap valamilyen gyümölcsöt, aminek szezonja van, kekszet, de inkább valami teljes kiőrlésűt pl. Jó Reggelt vagy Hobbits, illetve csokoládét/műzliszeletet olykor.
2011. okt. 10. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!