Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A durumtészta tényleg egészség...

A durumtészta tényleg egészségesebb és kevésbé hízlaló mint a rendes lisztből készültek? Miért?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 19:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
igen, igen ( én úgy tudom ).. hogy miért, azt nem tudom:D
2009. szept. 27. 19:40
 2/13 igabcsy ***** válasza:
91%

Ezt találtam a durumbúzáról.

[link]

Tehát a kérdésedre válaszolva, igen, egészségesebb.

2009. szept. 27. 19:50
 3/13 anonim válasza:
29%

A válasz nem. Ugyanannyi kalória van benne.

Viszont tovább tart lasabban bomlik (emésztődik) és nem leszel olyan hamar éhes megint.

Tehár nem eszel egy óra múlva ismét, mert tészta volt az ebéded. Hozzáteszem, hogy az ize közel sem olyan mint a 8 tojásos tésztáé vagy a spéci tésztáké. Sőt van olyan is ami annyira mű hogy szinte ehetetlen.

2009. szept. 27. 20:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiamnak megkellett volna szabadulni legalább 6kg-tól,védőnői tanácsra.Mivel nagyonszereti a tésztát ezért átválltottunk durumtésztára.Sima kenyér és zsömle helyett korpás zsömlét evett.2kg minusz lett az eredmény egy hónap alatt.
2009. szept. 28. 10:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Sok ész kell hozzá, hogy megnézze valaki az összetételét?

Pedig nagyon egyszerű a válasz:

1. A durumtésztában nincs tojás, kevesebb kalóriát tartalmaz

2. Nagyobb a rosttartalma, ezáltal laktatóbb.

2009. szept. 28. 23:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A válasz igen! Amit veszel 8 tojásos sz@r fehér lisztből készült tésztát az csak hizlal! Mint testépítő mindennap durumtésztát fogyasztok a szénhidrát bevitelemhez:)
2009. szept. 29. 16:17
 7/13 anonim válasza:
31%

Nem mindenki testépítő. Ha lemozgod igazábol mind1 mit eszel nem rakódik le. Gondolom a kérdezőnek súlyproblémái vannak és fogyni szeretne.

Te meg 1 pávián vagy a kondigépről.

Tudod butuskám ez más tészta...

2009. szept. 29. 22:23
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

Nem mindenki testépítő, ez igaz.

De ha megfigyelnéd (megértenéd) hogy a testépítők tökéletesen értenek a táplálkozástanhoz is.

Egy normális formát, testalkatot nem lehet enélkül az ismeretrendszer nélkül elérni.

Minőségi izmot nem lehet finomított szemét kajákból összehozni.

Nem kell mindenkinek úgy étkezni, persze. De ha valamilyen célja van az embernek (fogyás, alakformálás, izomnövelés) akkor igeni a testépítőktől kell tanácsot kérni és elfogadni.

Vagy te kitől kérnél inkább? A Horváth Rozitól?

:-D

2009. szept. 30. 10:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

22:23

Egy újabb jellembajnok :D

2009. okt. 1. 17:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

22:23-as... most nem elég, hogy bebizonyítottad hogy tudatlan vagy, még bunkó módon kampányolsz is a hülyeséged mellett.

A " páviánnak" pedig max. tiszteletem, korrekt a válasz is, és az is ahogy kezelt egy ilyen fogalmatlant,mint Te...

2011. júl. 26. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!