A durumtészta tényleg egészségesebb és kevésbé hízlaló mint a rendes lisztből készültek? Miért?
A válasz nem. Ugyanannyi kalória van benne.
Viszont tovább tart lasabban bomlik (emésztődik) és nem leszel olyan hamar éhes megint.
Tehár nem eszel egy óra múlva ismét, mert tészta volt az ebéded. Hozzáteszem, hogy az ize közel sem olyan mint a 8 tojásos tésztáé vagy a spéci tésztáké. Sőt van olyan is ami annyira mű hogy szinte ehetetlen.
Sok ész kell hozzá, hogy megnézze valaki az összetételét?
Pedig nagyon egyszerű a válasz:
1. A durumtésztában nincs tojás, kevesebb kalóriát tartalmaz
2. Nagyobb a rosttartalma, ezáltal laktatóbb.
Nem mindenki testépítő. Ha lemozgod igazábol mind1 mit eszel nem rakódik le. Gondolom a kérdezőnek súlyproblémái vannak és fogyni szeretne.
Te meg 1 pávián vagy a kondigépről.
Tudod butuskám ez más tészta...
Nem mindenki testépítő, ez igaz.
De ha megfigyelnéd (megértenéd) hogy a testépítők tökéletesen értenek a táplálkozástanhoz is.
Egy normális formát, testalkatot nem lehet enélkül az ismeretrendszer nélkül elérni.
Minőségi izmot nem lehet finomított szemét kajákból összehozni.
Nem kell mindenkinek úgy étkezni, persze. De ha valamilyen célja van az embernek (fogyás, alakformálás, izomnövelés) akkor igeni a testépítőktől kell tanácsot kérni és elfogadni.
Vagy te kitől kérnél inkább? A Horváth Rozitól?
:-D
22:23-as... most nem elég, hogy bebizonyítottad hogy tudatlan vagy, még bunkó módon kampányolsz is a hülyeséged mellett.
A " páviánnak" pedig max. tiszteletem, korrekt a válasz is, és az is ahogy kezelt egy ilyen fogalmatlant,mint Te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!