Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta. Írnátok párat, ami...

Diéta. Írnátok párat, ami segít rendesen lefogyni?

Figyelt kérdés
Valami olyat ami tartós is lehet, mert ismerőseim próbálták a 90 napos diétát, de azt mondták, hogy mind visszajött, amint befejezték a diétát. Persze valami sport kell, esetleg felülések, vagy futás esténként? Főként a hasamról kellene fogynom. És kenyeret teljesen elhagytam, miket lehetne ennem?
2009. szept. 27. 12:05
 1/8 A kérdező kommentje:
Jah, és azt olvastam valahol, hogy a citromos víz, zsírégető hatású lehet. Ez igaz? Persze nem a boltban vett citromos víz, hanem pl. ásványvízbe facsarok citromlevet :]
2009. szept. 27. 12:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy általában visszajön a leadott kg, ha az ember drasztikusan fogyózik.

Anyukának,nekem az vált be, hogy mindent ettünk ugyan úgy, csak kevesebb mennyiségben.Pl nem egy nagy tányér leves, hanem csak 1-1,5 merőkanál, plusz pici második.Édességet is ettünk, csak néha, és keveset, nap közben ha ránk jött az ehetnék, akkor sem nassoltunk.6 után nem nagyon ettünk.De kenyeret is ettünk, meg persze a sportolás is fontos.

De szerintem nem jó, ha az ember megfossza magát dolgoktól,mert ha utána visszatér rá, akkor nagy valószínűséggel visszajönnek a kilók.

Ez igaz hosszabb távú fogyókúra, de pl férjem is így fogyott le 14 kg-ot, kb 5 hónap alatt.

Utána az ember már nem is kíván olyan sokat enni, hozzászokik a kisebb adagokhoz, de ha megvan a kívánt súly, többször lehet édességet enni, vagy nem gond, ha 10kor még megkívánsz valamit.Aztán, ha érzed, hogy megint jön vissza, megint kicsit szigorítasz.Ez nem vészes, de működő fogyókúra!

Ja és a citromos víz a C vitamin tartalma miatt is jó:)

2009. szept. 27. 12:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

amúgy mennyi vagy, hány cm, és mennyit szeretnél leadni?

első

2009. szept. 27. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne egyél kenyeret, tésztát, krumplit, semmilyen lisztes dolgot, kekszet, péksüteményt, semmilyen cikros dolgot. Lehetőleg rizst se, de azt még esetleg. Reggelire tojás, sajt, ebédre leves, hús, zöldség, vacsorára hasonló, édességnek sült alma mézzel - tutira fogyni fogsz. A kenyér, tészta, krumpli, a szénhidrát a legfőbb bűnös. Magyarországon pedig ezekből eszünk legtöbbet, mert olcsó és laktató. Csak éppen nem egészséges. Ausztriában pl. nemigen esznek ezekből, ha mégsi ,akkro teljes kiőrlésűt, még az is jobb. És nem annyit, mint mi.
2009. szept. 27. 12:50
 5/8 A kérdező kommentje:
165 cm és 66 kg.. max 10 kg-t szeretnék..
2009. szept. 27. 14:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. szept. 27. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
12.50-es vagyok. Amit írtam, az étrend szénhidrátszegénnyé alakítása pont megfelel e célnak. Én is 164 centis magassággal 65-ről kezdtem és most 58 vagyok. Persze utána ha visszaszoksz a kenyérevésre, a kilók is visszajönnek.
2009. szept. 27. 14:17
 8/8 anonim ***** válasza:
71%

12:20as vagyok!látod?az előttem szóló is írta...visszajönnek a kilók!Szóval vagy elkezded és többet életedben nem eszel kenyeret, vagy kipróbálod amit én mondtam, és igaz hosszabb idő, de ehetsz kenyeret, és nem jön vissza.

Szerintem nyugodtan egyél kenyeret, csak mondjuk rozs kenyeret, fehér kenyérből meg max 1 vagy 2 szeletet egy nap.

Tésztából meg ha durumliszteset veszel és nem főzöd teljesen puhára akkor nem hizlal!Hidd el jobb, nem kell lemondani semmiről, mégis fogysz!Csak a mértékletesség a lényeg!

2009. szept. 27. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!