Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mik azok az...

Szerintetek mik azok az ételek amiket fogyókúra alatt egyáltalán nem szabadna enni?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 28. 15:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

szerintem olyan étel nincs, amit teljesen ki kéne zárni az életünkből.

csak olyanok vannak, amiket csökkenteni kell.

pl. kenyér, tésztafélék, pékárú, édességek, nagyon zsiros ételek.

abszurdumnak tartom, hogy egyesek szinte teljesen kizárják az életükből a cukrot, kenyeret, krumplit, gyümölcsöt, panirozott ételeket, és még sorolhatnám, ilyen időszakos csodakúrák miatt, aztán meg lefogynak (jobb esetben, ha elérnek addig), aztán meg indul tovább a zabálás, mert közben meg szeretik ezeket a dolgokat, sőt rohadtul ki vannak éhezve rájuk.

én inkább választottam azt az utat, hogy eszem mindent (persze mértékeket változtattam na meg a gyakoriságot), nem koplalok, sportolok.

lehet, hogy igy kicsit lassabb az eredmény, de közben jól érzem magam, és nem azon jár az agyam, hogy jajj de megenném ezt, jajj de megenném azt, jajj de nem szabad.

illetve nincs bűntudatom, ha épp eszek egy szelet kalácsot, vagy egy fagyit.

2013. ápr. 28. 15:29
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Első leírta, amit én is akartam. Én is fogyok, miközben mindent eszem, amit szeretek. Oda kell figyelni és mozogni kell.
2013. ápr. 28. 15:37
 3/11 anonim ***** válasza:
26%

Majdnem mindent eszek.

Ezek azok, amiket nem eszek:

- kenyér, zsemle, péksüti, palacsinta (de egy szülinap alkalmával nem utasítok vissza egy-egy süteményt)

- panírozott cuccok

- szörp, üdítő, cukros tea, shake, fagyi

- kolbász, hurka, töpörtyű

- sült krumpli

- vaj (kivéve, ha egy süti receptjében szerepel)

Amiket ritkán eszek/iszok:

- sajt

- tészta, nokedli

- rizs

- dió, mák, egyéb magvak

- mazsola

- alkohol

- főzelék

Amit eszek:

- halat, és egyéb húsokat

- zöldséget simán, vagy főzve

- tejföl, tej, joghurt, túró, light majonéz

- gyümölcsöt

- fűszerek

Amivel borzasztóan vigyázni kell, az a zsírok és olajok, meg a magvak, mert ezeknek kis mennyiségben is magas a kalóriatartalma.

2013. ápr. 28. 15:56
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Meg még eszek zabpelyhet is.
2013. ápr. 28. 16:01
 5/11 anonim ***** válasza:
15%

én nem eszek:

olajos, zsíros dolgokat(még tojássárgát sem), fehérlisztes ételt, sajtot, cukrot(csak szőlőcukor edzés után).

gyümölcsöt csakis délelőtt, egy kicsi almát, vagy mandarint.

zöldségből sem eszek mindent, pl krumplit sem, kukoricát, retket..

ritkán eszek földimogyorót(olajos mag, szóval csak 1-2 szemet!) aszalt gyümölcsöt(nagyon magas a ch tartalma és cukros!!).

szóval nézd meg mit eszik egy átlagos ember. na azokat nem szabad! :)

2013. ápr. 28. 19:12
 6/11 anonim ***** válasza:

és tejterméket sem, mert a tejben is sok a cukor!! (pedig mennyire imádom a tejet :(

(utolsó voltam)

2013. ápr. 28. 19:13
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Én csak a kenyeret, tésztás, lisztes, cukros dolgokat, tejtermékeket lőttem ki az életemből. Szalonnát, kolbászt, töpörtyűt, tojást, szóval zsíros dolgokat nem, mert az nem hizlal. (- 21 kg eddig)
2013. ápr. 28. 19:42
 8/11 anonim ***** válasza:
64%

# 3

Jézusom, light majonéz...gyümi joghurtok, tej...zabpehely.

Hurka, kolbász egészségesebb ezeknél, ha csak savanyú káposztával eszed. Főzelékkel mi a baj? Rántás nélkül is lehet csinálni.

Én már évek óta nem eszem

-lisztes cuccok

-agyoncukrozott cuccok

-tejtermékek zöme-kivéve pár sajt

A húsokkal semmi baj sincsen, egy pörkölt egészségesebb, mint azok a divatos light szrok.

Ja és -15 kg, tartom is, szenvedés nélkül.

2013. jún. 28. 13:49
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
vmi b[]rom ide jár lepontozni mindenkit? Kb. az összes válasz le van pontozva! De gyíkok vagytok...
2013. jún. 29. 05:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem tényleg mindent lehet enni mértékkel. Mértékletességnek számít az, hogy pl fehér lisztes-cukros dolgokból eszel, de nagyon ritkán, zöldséget pl viszont agyba-főbe. Úgyis érezzük, hogy mit szabad mit nem (a kis időszakos agymosásokat/divatokat leszámítva), mert ha tisztán eszel, jó a közérzeted, érzed hogy egészségesebb vagy.
2013. jún. 29. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!