Mi inspirál titeket a fogyókúrába mikor legszivesebben mindent felzabálnátok de mégse teszitek?
Az ,hogy tudom mennyire nehéz lefogyni utána. 1 táblacsoki legalább 1 hét szenvdés.
Ezenfelűl pedig régen kövér voltam és tudom tapasztalatból ,hogy mennyivel könnyebben érvényesűlhet egy normál kinézetű férfi. A boltban barátságosabbak a lányok megnéznek és ez az élmény nem ér meg semmiféle kaját a világon.
Különben is a rendszertelen étkezés az elhízás melegágya.
Amikor elcsábulnék, belegondolok: több napos/hetes munkámat nem tehetem tönkre csupán fél órával, ha már elkezdtem, be is fejezem! Mindig is kövér voltam, ha most nem sikerül végigcsinálnom, akkor soha! Ha most feladom, a kitűzött dátumra (szept. 1.) ugyanolyan kövér maradok, és legközelebb ilyen látványos változásra csak egy év múlva lesz lehetőségem.
Meg a szép ruhák is motiváknak, a súlyfeleslegem miatt csak olyan ruhákat hordok, amik jól takarnak, és utálom őket!:/
Nekem ezek kellő motivációt adnak!
hát passz... én életmódot váltottam, így soha nem esett meg, hogy "elcsábulnék". Minden tápláló finomságot megadok a testemnek, és nagyon élvezem az új életem.
Nem esek kétségbe egy kis, csoki és egy kis pizzától sem.
23/L
-35 kg
Már lement 9 kiló,és kezdtem kicsit jobban érezni magam.Aztán megnéztem a hét elején készült képeket,amelyeken egy testhezálóbb fazonú ruhát viselek.Hát,megdöbbentő...
Kőkeményen folytatnom kell
Én csak nemrégen kezdtem el kalóriát számolni, így még azt sem tudom működik e. Elsősorban normális kinézetet akarok. És az motivál, hogy nagyon szeretnék gyereket, de a túlsúlyosság is oka annak, hogy nem lehet.
Ennél nagyobb motiváció szerintem nincsen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!