Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi inspirál titeket a fogyókúr...

Mi inspirál titeket a fogyókúrába mikor legszivesebben mindent felzabálnátok de mégse teszitek?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 28. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:
az hogy tudom hogy megéri mert meglesz az eredménye. ilyenkor inkább edzek egyet és nemis leszek éhes:)
2013. ápr. 28. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:
hogy tetszek a lányoknak :D
2013. ápr. 28. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Az ,hogy tudom mennyire nehéz lefogyni utána. 1 táblacsoki legalább 1 hét szenvdés.

Ezenfelűl pedig régen kövér voltam és tudom tapasztalatból ,hogy mennyivel könnyebben érvényesűlhet egy normál kinézetű férfi. A boltban barátságosabbak a lányok megnéznek és ez az élmény nem ér meg semmiféle kaját a világon.

Különben is a rendszertelen étkezés az elhízás melegágya.

2013. ápr. 28. 13:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a diéta nem arról szól hogy éhes vagy és felzabálnál mindent hanem arról hogy más alapanyagokból és minőségi kaját eszel. Ennyi.
2013. ápr. 28. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Amikor elcsábulnék, belegondolok: több napos/hetes munkámat nem tehetem tönkre csupán fél órával, ha már elkezdtem, be is fejezem! Mindig is kövér voltam, ha most nem sikerül végigcsinálnom, akkor soha! Ha most feladom, a kitűzött dátumra (szept. 1.) ugyanolyan kövér maradok, és legközelebb ilyen látványos változásra csak egy év múlva lesz lehetőségem.

Meg a szép ruhák is motiváknak, a súlyfeleslegem miatt csak olyan ruhákat hordok, amik jól takarnak, és utálom őket!:/

Nekem ezek kellő motivációt adnak!

2013. ápr. 28. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:

hát passz... én életmódot váltottam, így soha nem esett meg, hogy "elcsábulnék". Minden tápláló finomságot megadok a testemnek, és nagyon élvezem az új életem.

Nem esek kétségbe egy kis, csoki és egy kis pizzától sem.

23/L

-35 kg

2013. ápr. 28. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Már lement 9 kiló,és kezdtem kicsit jobban érezni magam.Aztán megnéztem a hét elején készült képeket,amelyeken egy testhezálóbb fazonú ruhát viselek.Hát,megdöbbentő...

Kőkeményen folytatnom kell

2013. ápr. 29. 00:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Én csak nemrégen kezdtem el kalóriát számolni, így még azt sem tudom működik e. Elsősorban normális kinézetet akarok. És az motivál, hogy nagyon szeretnék gyereket, de a túlsúlyosság is oka annak, hogy nem lehet.

Ennél nagyobb motiváció szerintem nincsen:)

2013. aug. 24. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!