Nem sikerül elkezdenem, együtt könnyebb lenne?
Folyton megszegem a diétám, nem megyek futni.. holnaptól viszont komolyan akarom csinálni, van egy tök jó módszerem. 65 kg vagyok, 10-et akarok fogyni, kb. 3 hónap alatt. Sikerülhet? Valaki nem akarja együtt csinálni velem?
18/L
10 kiló 3 hónap alatt teljesen reális. Figyelj a kalóriabeviteledre + heti 3-4x45 perc futás és nem lesz gond. Hajrá!
Számold ki mennyi a kalóriaszükségleted edzés nélkül és ne egyél többet. 70%-ban a kaján múlik a dolog.
szia!
én 69 kg vagyok, 13 a vágyálmom, mostanában kezdtem el futni!!! a "legjobb" kombó vagyok én: lusta dög és bélgép. napi 1 óra mozgás mindenféleképp kell eleinte, hosszú távon pedig heti 4-5 órát tervezek. az a lényeg, hogy elmenj otthonról!!!! ha nem is futsz, de legalább sétálj intenzíven!!! :) én a barátommal járok, találj valakit te is, aki ott van melletted, és együtt csinálja veled! persze ha arra a nincs lehetőség, a virtuális sportpajti is megteszi... :)
ami a diétát illeti: önismeret. :) olyat állíts fel, amiről tudod, hogy HOSSZÚ TÁVON be is tudod tartani. én ezeket próbálom követni: ne éheztesd magad! sokszor egyél kicsit! 6 után semmit(max. zöldség, gyümölcs)! igyál sok vizet! mérsékeld a péksütik, édességek számát! ne mérleget használj, centiméterekben gondolkodj! stb...
nagyon-nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked! :)
a szüleidet le lejmolod,elmész egy személyi edzőhöz,elmondod neki a céljaidat és hogy céltalan lusta vagy,aztán a lelket is kihajtja belőled.
de arra készülj,hogy egy normális edző ha észreveszi rajtad,hogy nem tartod a diétát,a leszúrást nem teszed zsebre,de lehet nem is foglalkozik veled a továbbiakban ilyesmiért.
én is mostanában kezdtem el fogyókúrázni:D
együtt meg csak akkor ha csak nem miskolci vagy;)
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!