Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek a párotok hogy fogadta/...

Nektek a párotok hogy fogadta/fogadja a fogyókúrát/életmódváltást? Nincs köztetek vita vagy veszekedés, amikor pl vásárolni mentek, vagy kevesebb időd vagytok együtt pl a torna/konditerem miatt?

Figyelt kérdés

Vagy aki Nő és testépítéssel foglalkozik, neki a párja hogy viseli, vagy ő is testépítő és akkor meg van az összhang.

Kellemes húsvéti ünnepeket!

2013. márc. 31. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálunk speciális a helyzet, mert amint közeledtem a paleóhoz (bár teljesen magamtól, a testem jelzéseit és ízlését követve), s kezdett kihívás lenni a táplálkozás (most már jobb, de eleinte nehéz volt jóllaknom. pedig felvittem a húsfogyasztásomat havi fél kiló halra, a tojásfogyasztásomat pedig napi 3ra. nem tudom, ez meddig tartható, ez nekem már kicsit sok), tehát ahogy épp elég bajom volt magammal, a párom kerülni kezdte a kenyeret. Namármost ő eredetileg kenyeret evett kenyérrel, reggeli és vacsora kenyér, ebéd valami étel kenyérrel. Na ez most megszűnt, ő pedig ott maradt kétségbeesetten, hogy akkor ő mit fog enni, de kenyeret azt akkorsenem. Én nem vagyok kenyeres, nekem kevesebb gondom volt. Amúgy most ráállt a rizsre, amikor épp nem a jobbára paleo étkeimet eszi igen lelkesen :) Illetve a paleós étel rizzsel is opció nála, de igyekszem olyat főzni, ami megáll magában (csakhogy ebben különbözünk). A konyhai kreativitásom nincs rossz szinten, azt hiszem, de erre monotóniát nem kedvelő hedonistaként szükségem is van.

A táplálkozástudományra én cuppantam rá, ő nem volna képes nyomozgatni, de nekem az egészségemről van szó s bár jó a kommunikációm a testemmel, néha kicsit lassan megy, hátha sikerül egyértelmű információkra lelnem. Sikerül.

Bocs, ezek talán szükségtelen részletek voltak. Szóval, remekül viseli, bár a bab és rizs kerülésénél elkezdett bizonyos furcsa szabályokat emlegetni, ami miatt nekem nehéz főzni (akkor épp ő főzött). Sokszor előfordul az is, hogy ugyanazt az ételt esszük, de ő plusz körettel.

Szerintem sosem leszek testépítő, pedig szép dolog az, de akarok annyi izmot, mint neki van, az tuti, sőt... Ezzel nincs baja :) Biológiailag nő volnék, ahogy ő nem, amúgy androgün, ahogy ő is. Remélem, tudsz követni :)

A vásárlásunk sokat nem változott, ipari mennyiségű zöldség és gyümölcs... Magból fogy több és főleg tojásból, lisztből még vannak készleteink (néha eszik még kenyeret, de sokkal ritkábban, én totál nem). Múltkor beállított egy kiló nádcukorral is, majd biztos el akarja vegán csokipudingozni, ami lisztes és sosem voltam érte oda... Ő lelkesebb a halak felé, mint én. Illetve én is lelkes vagyok, csak az legyen lazac és előbb heverjem ki a pár(?) héttel ezelőtti halas napomat.

Alapvetően megvan az összhang :) Eddig sem voltunk egyformák, ő kenyérrel ette a sárgaborsófőzeléket, én pedig ecettel az egyik fajta krumplilevest, s egyikünk sem értette a másikat :) De külön emésztőszervrendszerünk van, miért fájna nekünk, ha a másik máshogyan eszi az adott ételt?

2013. márc. 31. 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Könnyen meg van oldva a kaja része, mindketten mást eszünk, vagy szimpatikus neki, amit én eszem, elfogadja ezt. Paleós szeretnék lenni, amennyire tudom beiktatom az életembe, de nem minden megoldható még.

A mozgás akkor megy, amikor ő hazaér és kicsit ledöglene pihenni 1-2 órát.

Egy baj van: ő a kövér nőkre bukik, így nehezen nyeli be, hogy el fogok fogyni. Majdnem lement 20 kiló, még kövér vagyok, mert ugyanennyi vissza van, de talán kezdi megemészteni. Nem tudom így mi lesz velünk, majd kiderül. Amúgy tök vicces, mondtam neki, más az elhízásért lép le asszony pajtitól, ő meg azért mert el fogok fogyni. :D

Mondjuk kompenzálva lesz a fogyásom még több tetkóval, azt meg nagyon szereti. :D

2013. márc. 31. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Én mindig duci lány voltam, és megelégeltem.. Így életmódváltással, és sporttal lefogytam 9 kilót. Ezt tartom, most pedig már szépen formálódok a súlyzózással. Sose hittem volna, de kezdek kibékülni magammal, sőt, talán már a csinos jelzőt is megkockáztatom. Barátom kicsit gonoszkodik, direkt behozza esti filmezéshez a nasikat, unszol, hogy nem fogok elhízni egy csokitól, meg ő nem akarja, hogy tovább fogyjak, de este már inkább ezt kihagynám. Cikizi a kajáimat, bemeséli, hogy neki régen is tetszettem, de ez valahogy nem hihető, miközben cérnavékony lányokkal flörtölt. Nem nagyon támogat, de szerintem ez azért van, mert az egész családja kicsit túlsúlyosabb, ő is macis fiú, aki persze soha nem mondana le a csokiról meg a kolbászról. Nem értékeli, hogy nekem mennyi munkám és lemondásom van ebben, végre energikus vagyok, aktív, és imádok sportolni.
2013. ápr. 1. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!