Hogyan oldható meg az edzés (konditerem) melletti diéta, ha nincs rá pénz?
Nagyon sok diétát nézegettem, de mindegyik olyan, ami drága élelmiszereket követel meg.
Én a hétköznapokban szinte csak szendvicseken élek, egyrészt mert ez a megfizethető, másrészt mert a suliba mást nem is nagyon tudok vinni.
17/f
kérdésedben a válasz :D
mozogj sokat, edzés, futás, kerékpározás és ne egyél annyit, a szenvdvics pont jó :) ha kevesebb a kalória bevitel mint a fogyasztás akkor fogyni fogsz (gondolom azt akarsz)
Fogyni és izmosodni is.
Jelenleg 179 cm magas vagyok és 74-75 kg.
ami még olcsó
zabpehely-ez kásának feltudod főzni, ebből süthetsz zabkekszet amit el tudsz vinni pl kefírrel fél kg 200ft
natur joghurt tescos-50ft
tojás az drágább de ha piacon veszed 30ft-ért is kapsz nagyott vagy ha van egy picit repedtebb az még olcsóbb
az alma a piacom 160ft körül van de ha apróbb, picit ütött 100ft-ez akár kompótnak, levesnek, zabkásához, csirkéhez is jó
a savanyúkáposzta, uborka olcsó ez szendvicsbe
egy csomag sajt 230ft ez a hétre elég-mozzarella light
cottage cheese 220ft ezzel megtudid egész héten kenni a szendvicset
egy cs sonka 160ft
csirkecomb, mj 600ft körül van
rizs 1kg 200ft
krumpli 100ft ezt főve
sütőtök finom, egészséges 100ft kilója
cékla egy kilo 150ft
tonhal-paradicsomos 200ft
mexikói zöldség 300ft kilója
üveges bab 200ft, borsó sztintén
paradicsomlé 160ft
Fél kg zabpehely 150 Ft. Múlt héten vettem a Lidl-ben. Minden reggel azt eszem tejben megfőzve, filléres kaja. Ebéd csirkemell valami zöldséggel. Nem tudom a szendvics mennyi, de egy ember nem eszik meg fél kg csirkemellet, és fél kg kerül 650-700 Ft-ba. Ebből marad uzsonnára is. Hozzá zöldség, vagy rizs, megint nincs szerintem 200 Ft. Ha az esti fehérjeshake-et is beleszámolom (ha konditerembe jársz biztosan van otthon fehérje) akkor is talán egy ezres a minőségi, diétás koszt. A szendvics egész napra mennyibe kerül?
A suliba meg lehet vinni dobozt. A dobozba meg azt teszel amit akarsz. Előző este is el lehet készíteni.
Ha valaki akar valamit megoldást talál, ha nem akarja akkor kifogást.
Én is a natúr zabpelyhet akartam ajánlani reggelire,olcsóbb mint a fehérkenyér,tovább laktat és (szeirntem) finomabb is.
Még a tecsoban meg az auchanban szoktam venni ilyen akciós mirelit zöldségkeverékeket,finomak és nem muszáj a legdrágábbak megvenni. De pl a káposzta egész évben olcsónak számít frissen is.
Valami hús mindenképp kell,ez lehet hal is akár (szintén szokott akciózás lenni hekk vagy más tengeri halfiléből,egy embernek egy csomag az 3-4 étkezés körettel együtt . Egyébként gondolom a szendvicset sem üresen eszed, ezek a felvágottak a vicc kategóriába sorolhatóak,hogy annyiba kerül a szar virslinek meg mittomén miylen szutyok felvágott kilója mint egy kiló színhús lassan .. és a felvágott fele víz kb.
Natúr joghurt,kefír én ezekekből szoktam zöldségre öntetet csinálni zöldfűszerekkel.
Vagy a másik megoldás,hogy simán kevesebbet eszel (nem koplalsz!!!!!) mert ha kövér vagy,akkor több kalóriát viszel be mint kéne.
A mozgás meg ingyen van,a futáshoz kell egy cipő az tény ,én 10 ezerért vettem márkásat,outletbe. De van ennél olcsóbb is . Nagymamától-szülinapi-karácsonyi pénzedet elköltheted egész nyugodtan valami értelmesre is:D
ugrálókötél,saját testsúlyos edzés az is ingyen van. De simán gyalogolhatsz is tempósan olyan 110-140 körüli pulzuson 1 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!