Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan oldható meg az edzés...

Hogyan oldható meg az edzés (konditerem) melletti diéta, ha nincs rá pénz?

Figyelt kérdés

Nagyon sok diétát nézegettem, de mindegyik olyan, ami drága élelmiszereket követel meg.

Én a hétköznapokban szinte csak szendvicseken élek, egyrészt mert ez a megfizethető, másrészt mert a suliba mást nem is nagyon tudok vinni.

17/f

2012. nov. 11. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
számold a kalóriát a kalóriabázison és akkor azt eheted amit anyukád főz. Ami belefér a költségvetésbe.
2012. nov. 13. 11:32
 12/13 anonim ***** válasza:

A hús és a zöldség drága (mondjuk) ezen nincs mit segíteni (de, olcsó helyen kell vásárolni és nem egy elefánt mennyiséget enni) de ha ott tartasz kifogáskeresés szinten, hogy szendvicsen kívül nem is tudsz mást magaddal vinni suliba, akkor egyelőre felejtős.

De én segítek, rávezetlek a dologra: doboz (műanyag) lehet bele tenni zöldséget, sonkát. De még sült húst is!

2012. nov. 13. 12:15
 13/13 anonim ***** válasza:
vegyél vissza a konditerem kiadásából, eddz otthon. Nyilván más a súlyzós és a saját súlyos edzés, de más az ár is.
2012. nov. 13. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!