Megvalósítható az álmom? Mínusz 12 kiló karácsonyig? Mit gondoltok?
minden nap intenzív mozgás, és csak annyi kalória, amit el is égetsz. tehát: nézz utána, hogy a te korodban egy nőnek mennyi kalória kell az életbenmaradáshoz. nézz utána, hogy a mozgás, amit végzel, mennyi kalóriát éget. ezt add össze, vonj le belőle 500-at, és indulhat a nagy fogyás! :) legalábbis én így csináltam, meg is lett az eredménye.
fontos, hogy szénhidrátot mindenképp fogyassz, különben az első nap elájulsz. cukros löttyök off, csak ásványvíz, vagy csapvíz, esetleg zöld tea cukor nélkül.
ha lehet, kenyeret, pékárut ne nagyon egyél, max keveset.
ha ezeket tartod, biztos fogsz fogyni. ha nem is 12kg-t, de látszani fog, h figyeltél magadra.
kenyér, cukor, krumpli, löttyök, péksütik hanyagolandók, vagy csak kis mennyiségben. napi 40 perc mozgás (futás a legjobb) minden másnap.! sok gyümölcs!! napi 3 l folyadék minimum ( viz, gyümölcslé(nem bolti, hanem amit Te facsarsz))
ha ez megy akkor bizony a kilok is mennek!
Sok sikert!
szia ha van kedved irj priovit, én ugyanennyi tszeretnék lefogyni szilveszterig.
32 éves vagyok és 85 kg. mozogni ugyan nem nagyon van idöm, de jo lenne valakivel megbeszélni, hogy mit evett, kajákat is cserélhetnénk és jol esne nekem is meg nekd is egy kis biztatás.. Zsu
nagy hülyeség amit mondtál te utolsó...
rengeteg rost van benne meg vitamin és nem mesterséges cukor tehát bőőőven lehet.sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!