Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyáskor a mellkasra rakódott...

Fogyáskor a mellkasra rakódott zsír is eltűnik? (pasinál)

Figyelt kérdés
20-25 kg súlyfeleslegem van. A hízással nemcsak hasra jött fel a felesleg, hanem a mellkasomra is. Qrva kellemetlen pasi létemre, nagyon szeretném leküzdeni. Hízás előtt nem volt ilyen problémám, ezért bízom benne hogy a fogyással megoldódik. Már sikerült 5 kilótól megszabadulnom, van kondigépem is, talán az is segíthet pl. tárogatni is szoktam. Szerintetek le tudom fogyni a mellkasról is a zsírt? Hasról már megy le.
2013. ápr. 23. 21:43
 1/4 anonim válasza:
Igen az is eltűnik! mivel azt is megmozgatod!
2013. ápr. 24. 11:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha nem mozgok, csak diétázva fogyok, az nem jó ugye?
2013. ápr. 26. 20:24
 3/4 anonim válasza:
ez szerintem attól függ hogy milyen alkatú vagy! én pl hiába is fogyózok vagy diétázok akkor is a csípömőn meg a hasamon ott van a felesleg!!
2013. máj. 1. 00:15
 4/4 poiu ***** válasza:
Alkati, de pasiknál általában hasra megy a zsír, és onnan jön le legkésőbb. Tükör helyett használj centit. Ha hosszú iidőn át volt 25 kg. fölösleged, annak lehet kis hormonális hatása is, fogyással az is rendbejön. Úgyhogy ne add fel.
2013. máj. 14. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!