Ha megfeszítem az izmomat mondjuk a lábamon. Akkor ha meg tudom "markolni" (bocs, de nem találtam jobb szót rá), akkor az azt jelenti hogy még zsír van rajta ugye? Vagy bárhol ha megfeszítem az izmot, és meg tudom fogni felette akkor az még zsír nem?
Figyelt kérdés
Hogy tudnék gyorsan megszabadulni tőle fogyókúra nélkül?2013. ápr. 8. 17:40
1/3 A kérdező kommentje:
Tehát azt akarom kérdezni hogy az zsír e amiről beszélek, mert akkor azt el lehet tüntetni ugye?
2013. ápr. 8. 18:27
2/3 anonim válasza:
Most komolyan nem tudod megkülönböztetni a zsírt az izomtól? Egy kis biológiát tanulj pls.
Valamennyi zsír mindig lesz ott, de ha sok van, azt el lehet tüntetni fogyókúra nélkül: diétával. Muaha. Najó, tényleg nagy a különbség, a fogyókúra szó ostoba, haszontalan, időszakos hülyeség, míg a diéta egy igényeknek megfelelően összeállított normális étrend, életmód.
3/3 anonim válasza:
Igen, ami nem feszül meg mint az izmod az zsírszövet lehet.
Viszont utolsónak:
a diéta = étrend (az angol diet szóból származik)
a fogyókúra meg ugye fogyókúrás diétát takarhat, vagyis súlycsökkentő célzattal összeállított étrend
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!