Ha a zsírbevitel esetén jobb a növényi zsír, akkor miért nem jó a napraforgóolaj?
most gonosz leszek, és direkt nem mondom meg, csak rávezetlek a válaszra,
ha minden zsíradék ami szobahömérsékleten szilárd állapotú nem jó a telített és transzzsírsavak miatt, akkor ami szobahömérsékleten folyékony zsíradék az.....
Másodsorban van egy omega 3 és 6 zsírsav, amit optimálisan be kell vinni, nézd meg a zsíradékokat, hogy melyik tartalmazza és melyik nem, segítek annyit hogy a tengerben lubickoló élőlények közül jó sokban megtalálható, karácsonykor van hogy ezt esszük levesként ;-)
na az abból készült olaj a legjobb, továbbá a növényi olajoknál is ezt a tényezőt kell nézni, és ezért jobb a lenmagolaj a többinél, továbbá termogén hatása is van, pörget és nem stimulálva ér el termogén hatást, ami zsírégetésnél nem egy hátrány
ha végigolvasod rájössz hogy gyakorlatilag mégiscsak válaszoltam :-)
ez egy kisérlet volt arra, hogy sokakat gondolkozásra késztessek ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!