A főzővaj jobb vagy rosszabb mint az olaj vagy zsír?
Figyelt kérdés
Olajtól és zsírtól pattanásos leszek eléggé. Nem mondok le teljesen róla, de azért jobb lenne ha lehetne valamivel helyettesíteni, mikor magamnak sütök vagy pirítok valamit.2012. ápr. 9. 16:52
1/2 anonim válasza:
a vaj is zsiradék, vagyis a problémád attól nem szűnik meg, ha vajban sütsz. az íze teljesen más, nem mindhez illik.
nagyon keveset használj mindenből, mert zsiradék viszont nagyon kell , mivel sok vitamin csak zsírban oldódik.
a margarinféléknél mindenképen jobb és értékesebb a tehéntejből való friss vaj.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is jobb.
Pattanások miatt esetleg még próbáld ki a kókuszzsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!