Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a Hulalas tejszinhabba...

Ha a Hulalas tejszinhabba teszek etelfesteket akkor attol mas ize lesz a habnak? Ha igen akkor jobb vagy rosszabb?

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ételfestéknek nincs íze, tehát valószínűleg semmi nem változik:)
2012. febr. 1. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:

nem lesz más ízű, de nagyon keveset tegyél bele. nem tudom milyen színt akarsz, de én boleroporral szoktam

rózsaszínt minden árnyalatban, valamint narancsszínűt készíteni. ezt sem érezni az ízén.

2012. febr. 1. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha természetes "ételszínezéket" használsz, pl lekvárt, szörpöt, akkor lesz más íze.

Én pl a máglyarakást mindig úgy készítem, h a felvert habba teszek baracklekvárt, isteni lesz.

Ez működhet tejszínhabbal, Hulalával is.

2012. febr. 1. 13:00
 4/5 balkalolka ***** válasza:
55%
Tejszínhabot egyél ne műanyaghabot.
2012. febr. 5. 09:02
 5/5 anonim ***** válasza:
a hulala sem műanyag, csupán növényi zsíradékos cukrászati készítmény.a cukrászipar is és a héziaszonyok is nagyon kedvelik, mert biztonsággal felverődik,hosszú ideig tartó stabil hab lesz belőle ,az élvezeti értéke is megegyezik a zsíros tejszínével...
2012. febr. 5. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!