Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nyáron visszaállok visszahí...

Ha nyáron visszaállok visszahízom?

Figyelt kérdés

szóval két hete áttértem az egészséges étkezésre (semmi cukros lisztes),hogy nyárig legyen valami jobb alakom ( nem a fogyás a cél hanem az izmosodás)

Mindennap próbálok rendesen edzeni.

Az lenne a kérdésem, hogy ha nyáron visszaállok a norámilis étkezésre, tehát mindent megeszek de nem zabálok és mozgok mellette akkor visszajöhet rám a zsír?

Tavaly lefogytam elég sokat és mikor visszatértem a normál étkezésre a súlyom nem változott..

Szerintetek?

2013. ápr. 13. 10:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Öööö... szóval te áttértél az "egészséges" étkezésre, és utána meg vissza akarsz térni a "normális"ra? Nem az lenne a jó, ha a "normális" egyben "egészséges" is lenne?

A súlyod tökmindegy, mennyi. Leszarjuk. A lényeg a testzsírszázalék, mert igazából az adja meg, hogy nézel ki. És igen, ha változik az étrended, valószínűleg változni fog a testösszetételed is. Nem véletlenül tartják a kajálást a legfontosabbnak a testedzés terén. Ez nem kúra, ez életmód.

És nem is kell mindennap edzeni, ha tudnál, az nem rendes edzés.

2013. ápr. 13. 10:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Próbálok majd egészségesebben enni..de nyáron meg szeretnék egy kicsit ellazulni, mert tavalyi nyaram is abból állt hogy én nem ehettem semmiből ami olyan ( jégkrém, csoki stb) mert fogyóztam..Sikeres volt a diétám, mostis látom hogy alakulok már, de még nem az igazi és azért szeretném nyárig leadni a felesleget pl a hasamról hogy énis mehessek strandra meg ilyenek :)

Sosem voltam még, elhiszed milyen rossz? :/ O.o

Nyáron se arra törekednék hogy mindent összezabáljak és visszahízzam...isten ments :)

Köszi a választ!! :D

2013. ápr. 14. 09:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Van sok diétás édesség, főleg testépítős oldalakon nézelődj felőlük, ők tudják a tutit. Evilkonyha pl. Így nem kell nélkülözni az édességet, de mégsem tömény cukrot zabálsz.

Én már voltam strandon, ronda testtel, de nem nagy szám, nem kel megőrülni, mintha még sose láttunk volna vizet :D

2013. ápr. 14. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!