Állva abszolut nem látszik hogy lenne plusz zsír a hasamon. Viszont ülve meg "fekvőtámasz pozíció"-ba ilyen folyós meg csúúnya. Mi okozhatja ezt, hogyan tudok rajta segíteni?
Kövér voltam fiatalabb koromban, majd mostmár lefogytam egy egész tűrhető szintre. (103-ról indultam) Nem siettem el, szerintem általában megfelelő tempóban fogytam. (kb heti 1 kg, az elején talán gyorsabban ment, volt hogy megvolt a 2kg azt hiszem)
19F/187cm/80kg
Van aki azt mondja ez azért van, mert hasra szinte soha nem edzettem. Olvastam sokat a testépítésről és velejáróiról, és eddigi tudásom szerint ez nem így működik.
Szerintetek?
1. van még rajta zsír.
2. mert férfi vagy, és nem fürdőruha modell/modellina.
Egészséges táplálkozás mellett van esély, hogy minimalizálódik a testzsírod, és kifejezetten kockás hasad lesz, de ezt szimplán az egészség miatt van értelme csinálni, eleve nem a minimális testzsír a célja a helyes életmódnak.
Ha igen szálkás testet szeretnél, akkor testépítő diéta - ciklikus ketogén szálkásítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!