Miért csak 15 fekvőtámaszt tudok kinyomni? Ez miért van?
Figyelt kérdés
Már vagy 3 hete csinálom . A 10 alapból ment,már három hete cisnálom 15-el de még most is szenvedve megy az az 5. 170 cm és 77 kg vagyok egyébként.2012. jún. 17. 14:28
1/3 anonim válasza:
Mert ahhoz még gyenge vagy, hogy ki tud nyomni magadat.
Edzzél előbb kisebb súlyokkal. A rendszeresség számít, nem a mennyiség!
2/3 anonim válasza:
Fegyenc edzést csináld én kb 175cm vagyok és 75kg felmérésen 87 ment 1perc alatt (mondjuk én mindig is sportoltam) a fegyenc edzésben fokozatosan megy fel az ismétlésszám és az intenzitás is
3/3 anonim válasza:
Nem akarlak bántani,de én lányként,92 kilósan simán lenyomom a 15-öt.Szabályszerűen,nem lánystílusban.Szerintem nem a gyengeségről van szó.Inkább valamit nem csinálsz jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!