Úszógumik leadása? Mivel tünik el az oldalamról?
Figyelt kérdés
tudom diéta....
de milyen gyakszit csináljak rá? futás jó? oldaltlábemelgetések? nyárra muszáj lenne leadnom vhogyan :// :(
2013. ápr. 21. 17:52
3/8 anonim válasza:
Én is hasonló gonddal küzdök, két hete fogyókúrázom és már 3 kg-ot sikerült leadnom! Én minden nap eljárok futni, és mellette odafigyelek arra,hogy mit eszem.
4/8 anonim válasza:
Dettó, én egy hét alatt adtam le másfél kilót csak azzal, hogy mindennap biciklizek és odafigyelek arra, mit eszek :) Helyi fogyás nincsen.
5/8 A kérdező kommentje:
köszike:) akkor futni fogok járni meg én is odafigyelek + kevesebbet eszek ;)
2013. ápr. 21. 20:36
6/8 anonim válasza:
A bicikli is tökéletes, szerintem jobb, mint a futás, mert a bicikli nem teszi tönkre a térdet annyira.
7/8 anonim válasza:
NE EGYÉL KEVESEBBET ! Semmi féle képpen... a koplalás többet árt mint használ, nagyon nem tesz jót a szervezetnek, mert ami benned maradt kaja, az lerakódik. Inkább a sok cukros, édesítőszeres üditő meg édességek helyett egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, és igyál vizet. Jobban is laksz a gyümölcs/zöldséggel, és mellőzd a sok szénhidrátot (kenyérfélék, péksütik)
8/8 A kérdező kommentje:
köszi utolsó, igyekszem:)
2013. ápr. 24. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!