Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Mit tehetnék,...

Mit csináljak? Mit tehetnék, hogy az "úszógumik" eltűnjenek?

Figyelt kérdés
Sajnos csak hasra hízok... és seggemre így alig meg meg deréktól lefelé...:S és most is megyünk lagziba jövő7en, és vettem ruhát...és abba is szinte semmi seggem, el vagyok keseredve, de nagyon... Tudom, torna ilyenek, de kétlem h 1hét alatt, le tudnék fogyni valahogy... vagy valami tipp!? már vettem fel hasszorítót is, de ht nem nagyon jó.:(

2012. okt. 11. 17:14
 1/3 anonim válasza:

1 hét alatt ne várj csodát... Ide hosszú hónapok kitartó munkája kell. Szóval már síránkozhatsz, erre nincs ilyen gyors megoldás, hacsak nem vállalsz be egy jó kis zsírleszívást ^^

Futni kell, biciklizni, gyalogolni napi 30-60 percet erősen meghúzva azért, de még meg tudjál szólalni, akár lihegve is. Ha ezt betartod lesz majd eredménye (+az ételek megválogatása is ajánlatos)

2012. okt. 11. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:

És mi lesz a lagzi után?

Egészen biztos, hogy gabonákat (búza rozs kenyér, tészta stb..) tejtermékeket, sok szénhidrátot eszel. Teszem azt időre lefogynál valamennyit, utána meg folytatnád a megbetegítő, zsírosító táplálkozást hiszen a sz.aul evő ember is ugyan annyi egészségbiztosítást fizet mint más?

El kéne hagyni az ilyen szemeteket, és húst, zöldségeket, gyümölcsöket enni.

2012. okt. 12. 10:36
 3/3 anonim válasza:
Szerintem meg pont jó az ilyen alak!!
2012. okt. 18. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!